A ja jakies pol roku temu chodzilam na taniec towarzyski, ale musialam zrezygnowac, z przyczyn wyzszych...yhh. Ale teraz znow sie zapisalam i nie zrezygnuje z tego! A dodatkowo zapisalam sie na kurs salsy;d bosko;)
hahaha ja lubie pogo tanczyc. Tylko ostatnio moj pokoj na tym troche ucierpiał
_________________ Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej daj mi następną szansę
Pogo :D u mnie w misteczku jest wiele konertów, gdzie pod sceną pogują :D wolę im nie wchodzić pod nogi wtedy Ale ja, chociaż nie słucham tej muzyki, to lubię patrzeć jak się młodzież potrafi bawić
Ale nie lubię, gdy z powodu muzyki ktoś nie grzeszy tolerancją
Imię: po prostu lika
Wysłany: 08-05-2006, 16:55
Ja tańczę na imprezach i niekiedy w domu żeby odreagować stres. Taniec mi pomaga. Kiedyś chciałam iść na jakieś lekcje tańca - nie wyszło. Może jeszcze pójdę? -kto wie...
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Ja osobiscie polecam Jak pisałam tancze od 8 lat I juz teraz [mam zaledwie 15 lat] chcę swoją przyszłosć zwiazać właśnie z tańcem. Czy się uda? ZObaczymy. Mam nadzieję, ze tak
Ja lubie teńczyć. Chodziłam też swojego czasu chodziłam na tańce, ale szybko zrezygnowałam bo głupia babka mnie uczyła nie lubiłam jej a ona chyba mnie.. wiec żeby sie nie meczyć to nie chodze już.
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 22-05-2006, 01:17
Jak się napie***e jak szpadel to mogę tańczyć i wogóle szanty śpiewać, etc
PiSS !.
Ostatnio zmieniony przez xxxxx22 22-05-2006, 01:17, w całości zmieniany 1 raz
Tańczyłam kilka lat taniec nowoczesny, ale musiałam przerwać bo mam problemy z sercem..Zresztą teraz nawet gdybym mogła już bym chyba do tego nie wróciła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum