MJ, nie mowie ze w Polsce jest ogromna ale w innych krajach
Do póki był czarny miałem szacunek dla niego i jego muzyki. Teraz to dla mnie manekin, któremu nos odpada a jego światowe hity przeminęły z wiatrem, dlatego dziwi mnie iż ma jeszcze tylu ludzi intesujących się nim.
Imię: Sylwia
Wysłany: 02-02-2006, 17:19
master_u napisał/a:
Cytat:
na forum jednym MJ co jest 9 tysiecy fanow
Ja szukałem i znalazłem tylko forum http://www.forum.mjpolishteam.pl/ , na którym jesteś zarejestrowana, ale jest tam tylko 330 userów.
Akurat za tym forum nie przepadam wnerwiają mnie ludzie co sie tam znajdują... dziwni są-ale szczegół. Ja szukałam polskie forum Elvisa Presleya i chyba nie ma co nie?? Jak byscie sie kiedys natkneli to prosze dajcie znak..
pa
A według mnie to wielki artysta, któremu sława i pieniądze mocno namieszały.
Szkoda, że nie ma już tego starego Jacksona.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie wiem czy ktoś mnie pobije, gdy byłam mała... chciałam zorganizować jego koncert. rozwiesiłam już plakaty w moim mieście i zbierałam kasę od dzieciaków
Imię: Eliza
Wysłany: 08-05-2006, 13:21
piżmak napisał/a:
Nie wiem czy ktoś mnie pobije, gdy byłam mała... chciałam zorganizować jego koncert. rozwiesiłam już plakaty w moim mieście i zbierałam kasę od dzieciaków
powiem szczerze ze nikt cie niue pobije:) ALE ja tez z moja kuzynka robilysmy koncert tyle że agnieszki chylińskiej:Doczywiscie nigdy tam nie przyjechala:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum