Nie ma to jak poważne wypowiedzi na temat, wnoszące do niego lawiny postów dyskusyjnych.
Cytat:
niech kazdy zostawi sam sobie dobrze??
Pozwolic na szerzenie się analfabetyzmu i PoKeMoNiZmU ? Never - to trzeba tępic jeszcze w zarodku.
Cytat:
bo mam wrazenie, ze nikogo nie urazilam piszac zamiast tez- tesh, czyz niee?????
Obraziłaś mój zmysł estetyki.
Cytat:
mimo mojej szosteczki z polskiego
Chyba w zerówce.
Cytat:
nom, ale marihuana to tak jak heroina narkotyk. a tu autorce postu nie chodzilo o konkretny przyklad uzywki, tylko po prostu o narkotyki, one wszystkie prowadza do tego samego
Nie prawda, od marihuany o wiele trudniej zdechnąc (bo śmiercią tego nazwac nie można) heroina już po kilkukrotnym zażyciu pustoszy organizm uzależniając fizycznie. Natomiast uzależnienie od marihuany jest w większości psychiczne.
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
wszystko zalezy od organizmu i psychiki czlowieka, ale juz sie nie wypowiadam w tym temacie, bo widze, ze nie mam doczynienia ze zbyt powaznymi ludzmi (odsylacz-kolega cytujacy moje slowa:D) czepiacie sie ludzi bez powodu, macie zly humorek to idzcie pobiegac, pokrzyczec, cokolwiek, ale zostawcie mnie i innych, ktorzy wam nic nie zrobili w spokoju.
trawa na pewno ryje głowe , pozwala wydobyć z siebie podświadomość, wszytskie lęki i inne taki rzeczy ... tylko jak sie za dużo pali to się budzi pewnego dnia i "cholera to nie moj swiat "
_________________ zabierz mnie nim nienawiść zniszczy świat... zanim w serce wsączą jad...
zabierz mnie tam gdzie miłość wiecznie trwa...
Imię: paweł
Wysłany: 03-05-2006, 09:57
wyszstkiego za duzo jest niedobrze ;f
a to ze marihuana jest "narkotykiem" ktory wylowuje tyle kontrowersji to nieporozumienie i wina stanow zjednoczonych.
a ja sama mialam stycznosc z osobami palacymi niby tylko marihuane i pozal sie boze... moje wypowiedzi sa takie a nie inne z doswiadczenia-bylo sie to tu to tam, widzialo sie duuzo, rozmawialo sie z wieloma ludzmi-w tym z lekarzami, ja wiem swoje, wy wiecie swoje, ja mam swoja racje, wy macie swoja racje-kazdy ma swoja racje -to powiedzonko jednego wykladowcy.. dlatego nie widze najmniejszych powodow do klotnik:) pozdrawiam
z doswiadczenia-bylo sie to tu to tam, widzialo sie duuzo, rozmawialo sie z wieloma ludzmi
Cytat:
TaQ tYlKoM ChIaUeM CuS Ot SiebIe DodAc....
Ej, sorry ale też mam 16-tkę i widziałem już niemal kazdy narkotyk w działaniu (wałączając Heroinę, kompociki i grzybki), a palacze to polowa moich znajomych (niestety...?).
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
ja nie mowie, ze ja bylam uzalezniona czy cos- spalilam zaledwie (az) kilka dzialek i wcale nie jestem z tego duumna. a moja kochana rodzinka, chcac mnie uchronic przed tym swinstwem zafundowala mi kilka wykladow i "wycieczek"... i za to jestem im wdzieczna. pozdrawiam
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 20-05-2006, 14:32
Cytat:
trawa na pewno ryje głowe , pozwala wydobyć z siebie podświadomość, wszytskie lęki i inne taki rzeczy ... tylko jak sie za dużo pali to się budzi pewnego dnia i "cholera to nie moj swiat "
Popłakałem się ze śmiechu
sss napisał/a:
to nieporozumienie i wina stanow zjednoczonych
Tak, największy wpływ na to miał Czak Noris.
Alutka napisał/a:
hcac mnie uchronic przed tym swinstwem zafundowala mi kilka wykladow i "wycieczek"
MONAR party City wita ?
alusia napisał/a:
polecam "Pamietnik narkomanki" Barbary Rosiek
Najlepszy jest słownik na końcu
Alutka napisał/a:
bo mam wrazenie, ze nikogo nie urazilam piszac zamiast tez- tesh, czyz niee?????
Wydaje mi się, że nikogo nie uraziłaś. Jedyną "urażoną" osobą jesteś Ty.
Z całym szacunkiem Acid (o tym szacunku już pisałem) nie są dla mnie wiarygodne informacje z FRAGMENTU dokumentu... Dalsza cżęść może diametrialnie zmienić wymowę całego filmu (ale oczywiście nie musi).
PEACE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum