Czy słucha ktos z was R&B? Jeśli tak to kto jest waszym ulubionym wykonawca tej muzyki?
Jeśli chodzi o mnie to uwielbiam Aaliyah (jak juz gdzieś wcześniej pisałam) i Alicie Keys. Oprócz nich lubie też Ashanti, Tweet i Ciare.
Jeśli znacie jakieś fajne zespoły, które grają ten rodzaj muzyki to piszcie
Juz gdzies pisalem ze najbardziej podoba mi sie Ciara.Alicia Keys ma fajna, spokojna muzyke.
Alliyah slyszalem ale nie pamietam zadnego jej kawalka.Ashanti tez ma fajne piosenki ale jakos ostatnio nie slyszalem nowosci i dlatego nie dostala ode mnie wyroznienia.Tweet nie slyszalem, pewnie za malo MTV Base ogladam 8)
A Kelis? Trick me to byl dobry song.Ze starszych jej piosenek podobal mi sie utworek "Cought out There" 8)
Aaliyah ma świetne kawałki Polecam te: We need a resolution, Try again i More than a woman. Zresztą wszystkie polecam bo są zajebiste
Zapomniałam o Kelis Najbardziej mi się podoba "Milkshake" i kawałki z dawniejszych płyt, ale tytułów niestety nie pamiętam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum