Wysłany: 22-04-2006, 10:58 Co sądzicie o odżywkach na mięśnie i sterydach?
Nie wiem czy był już taki temat ale myśle że będzie interesujący, szczególnie dla kulturystów Jakie preparaty polecacie polecacie a jakich nie? Co o nich sądzicie? Jakie są pozytywne i negatywne ich skutki?
Ja dla poczatkujacych, polecam na samym poczatku cwiczenia na sucho przez jakis czas, czyli bez odzywek i sterydow, na samym poczatki miesnie szybko rosna, po jakims czasie najlepszy jest koks, ale w malych ilosciach, tylko zeby sie wybic, np kilka zaszczykow testosteronu, deki i winstrolu, a pozniej juz tylko odzywki, kreatyna, dekstroza, hmb, mega mass, pozniej znow na sucho pare miesiacy i znow odzywki. Tylko jest jeden problem jak sie takie cykle stosuje, nie mozna wogole pic, juz nie mowie o zrotej glowie, ale odzywki i koksy szybko spadaja po chlaniu, a jak sie chce pic i cwiczyc to tylko na sucho, wtedy nic nie spada
_________________ Wszyscy jestesmy w izolatkach naszych cial
To logiczne, ze mam skrzywienie psychiczne, skoro nasz kraj caly to waly gigantyczne
Skutki?? szybki przyrost miesni i sily, albo jak jestes gruby to nie ktore sterydy szybko spalaja tluszcz, osiagi czasem sa niewiaryodne, a skutki uboczne?? to zalezy od dawkowania, jak sie rozsadnie bierze sterydy to raczej nie ma skutkow ubocznych, moze czasami tradzik ale to juz zalezy jaki koks, a jak w duzych ilosciach i czesto sie klujesz to juz gorzej, impotencja, niewydolnosc nerek i watrob takie tam rzeczy
To logiczne, ze mam skrzywienie psychiczne, skoro nasz kraj caly to waly gigantyczne
Niedawno skonczylem brac metanabol, i mam zamiar po wakacjach tescia prolo strzelic.
A co do odzywek, to normalna rzecz.. ale duzo czasu trzeba zeby po samych odzywkach urosnac dobrze.
po odzywkach duzo czasu trzeba czekac na efekty?? na odzywaka mozesz zrobic podobne efekty jak na koksach w takim samym czasie, ale o to chodzi, ze trzeba na to o wiele wiecej pieniedzy
Imię: Remy
Wysłany: 29-04-2006, 14:10
Geez KOKS? Chyba zartujesz
Cytat:
Nie wiem czy był już taki temat ale myśle że będzie interesujący, szczególnie dla kulturystów Jakie preparaty polecacie polecacie a jakich nie? Co o nich sądzicie? Jakie są pozytywne i negatywne ich skutki?
Przede wszystkim nie wiem co odzywki i suplementy maja wspolnego ze sterydami?!
Na poczatku cwiczysz bez niczego, najlepiej 1-2 miechy, pozniej cos lekkiego tj. bialko/weglowodany - zalezy od tego co robisz (mase/rzezbe/itd).
Z czasem (tez zaleznie od tego co robisz) mozna smialo brac kreatyne (bardzo sila idzie w gore) czy inne rzeczy (gainer, aminokwasy itd.)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum