Ja też tak kiedyś miałam buahah No może nie aż tak tragicznie Ale juz nie mam bo sobie połowe powyrywałam hehe Tylko że teraz co 3 dni musze to poprawiać ale da się przeżyć A on może niech yyy.... pójdzie do kosmetyczki żeby mu je wydepilowała?
hmmm...paten z Eda Eda i Ediego no cuz jesli sytuacja jest naprawde krytyczna to niech sobie to wydepiluje ale jak ma pare wlosow ktore loncza jego brwi to niech niedepiluje bo go wyzwa od pedalow ;/ przykro mi ale takie czasy
Imię: Kuba
Wysłany: 05-05-2006, 14:25
Ja mam zrośnięte brawi Ale nie wygląda to jakoś strasznie , po tacie mam ( no , ale on ma straszne ).Ja jakoś nie narzekam , prawie w ogóle tego nie widać i jest ok
U facetów to przerąbane. Czasami całkiem ok to wygląda, niektórym gościom pasują zarośnięte Inni niech sami sobie wyrywają, albo do kosmetyczki chodzą, jeśli dla nich to takie straszne..
Ostatnio zmieniony przez Karoluś 04-12-2006, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
jak bedzie depilowal to potem mu takie "krzaki" wyrosna. Bedzie musial non stop depilowac zeby to ukryc! Lepiej nie udoskonalac natury, bo mozna tylko pogorszyc sprawe.
Brwi pozbywa się zajczęściej za pomocą pensety, a co za tym idzie wyrywa się włosa wraz z cebulką. Włosy wyrywane z cebulką nie odrastają gęstsze, wręcz przeciwnie.
Można oczywiście usuwać też za pomocą wosku, ale to mniej przyjemny zabieg, w szczególności dla panów
A co do tych zrośniętych brwi, nie wygląda to za fajnie i estetycznie, jakbym zobaczyła takiego osobnika chyba bym podeszła i zaproponowała mu regulację
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
nie sądzę aby to był jakiś ogromny problem.
zależy od człowieka.
jak komuś przeszkadzają zrośnięte brwi, to niech sobie je 'rozdzieli', a jeśli mu to nie przeszkadza, to po co?
mężczyźni... hodują włosy na nogach(i jest to jak najbardziej akceptowane), więc dlaczego nie mają sobie wyhodować jednej brwi zamiast dwóch. nie widzę problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum