Proszę oto kod ktory wstawiasz zamiast górnego body.
gdzie link to kolor linku normalnego, vlink to kolor ktory ma miec link po najechaniu, alink to kolor linku po kliknieciu.
I wszystko jasne.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Hehe ... jak nie wie, niech pyta Za pytania tutaj nikt nikogo nie bije A tak przynajmniej się cos nauczy i będzie wiedział więcej
Ty też możesz pytać, nikt nikomu tutaj nie zabrania zadawać pytań Po to tutaj jestesmy,
żeby dyskutować i pytać o cos jak nie wiemy, jak to zrobić, a my wmiare naszych możliwosci wam pomożemy Ale ty pewnie tak chciałes dogryĽć Spike, bo macie stronki o takiej samej tematyce, konkurencyjne i pewnie nie lubisz konkurencji
No z jednej strony Kogi masz racje, ale tez dla samgo siebie jest przeciez lepiej poszukac czegos, niz tylko czekac na gotowa odpowiedz Ja jak czegos nie wiem to czytam kursy, przynajmniej sie czegos naucze pozatym funkcja rollver o ktora pytal Spike jestw kazdym programie do robienia stron wiec wystarczylo poszukac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum