Imię: Paweł
Wysłany: 03-07-2004, 13:51
vanion napisał/a:
Cytat:
Była kiedyś strona słyszałem która z serwa pobierała hasło gg.wha.la chyba...
ona nadal istnieje w niezmienionej firmie i nie wyciaga hasla z serwera
Jeszcze nie dawno było, że strona przestała istnieć ze względów na coś tam. Ja je nigdy nie widziałem tlyko mi ktoś mówił, że wszystkie progsy z dysku a ta z serwa... dlatego piszę, że podobno
Ej to ja bym chcial cos w podobie, tylo zeby wyciagalo haslo do kont bankowych :P
najprosciej zainstalowac keyloggera tylko ze konta bankowe zazwyczaj korzystaja z tokenow, hasla sa zawsze inne tak wiec sa male szanse zrobic to na niskim poziomie wiedzy o przefiltrowywaniu pakietow tez nie ma mowy bo polaczenia z bankami sa zazwyczaj kodowane SSL2 i inne takie tak wiec no way :F tak wiec juz prosciej wlamac sie do banku a w sumie prosciej do jakiegos sklepu internetowego np. w stanach wyciagnac dane potrzebne do zakupow przez net i isc na zakupy do amazona
tylko ze konta bankowe zazwyczaj korzystaja z tokenow
juz nie - tokeny miało e-superkonto pko, ale od 01.06.2004 nastąpiła fuzja z inteligo i teraz są kody, przy każdej operacji prosi cię o nr koda, np. 11 - zdrapujesz powłoczkę z tego nr kodu i dopiero wpisujesz ten nr co ci się pokaże jest to też bardzo bezpieczne i raczej nie do pokonania a kody dostajesz w ilości ok. 40 na takim formacie coś jak karta bankowa, przy ostatnim kodzie prosisz o nową kartę kodów wpisując własnie ten ostatni kodzik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum