Z niecierpliwością czekam na jesień i drugi sezon w TVP!
Biedaczko... Ale dlaczego masz czekać aż do jesieni? Nie lepiej drugi sezon ściągnąć sobie z netu (Info:dla tych, którzy o tym nie wiedzą - ściąganie filmów/seriali, które emitowane były w telewizji publicznej (a "abc" jest telewizją publiczną) jest całkowicie legalne!) Ja jestem na razie dopiero na poziomie 15 odcinka drugiej serii - niestety - mój internet chodzi dość wolno, choć łącze teoretycznie mam szybkie. Ale nic to, czekam i czekam, ale wiem, że się doczekam.
A dla tych, którzy do tej pory nie oglądali nic z drugiej serii odpowiem na pytanie, nad którym sam się zastanawiałem po zakończeniu oglądania 1 sezonu, a jeszcze jak nie rozpocząłem sezonu 2. LOST nadal jest świetne, ale to już trochę inny klimat. Coraz mniej jest tu biegania, uciekania, zabijania. Coraz częściej bardziej pokazywana jest psychologia postaci, niż jakieś efektowne walki. Druga seria wymaga "zakumplowania się" z bohaterami serialu. Ale nadal LOST jest wspaniałe. i mówi wam to wielki fan tego serialu.
Opinię o #17 znam już od znajomego - ponieważ i on i ja jesteśmy fanami dwóch odcinków z panem Lockiem ("Walkabout" i "Deus Ex Machina") bardzo byliśmy ciekawi, jaki będzie kolejny odcinek ("Lockdown") - po średnim odcinku z Lockiem w drugiej serii (nie pamiętam tytułu). Więc znajomy napisał, że "Lockdown" lepszy od "Walkabout" ani od "Deus Ex Machina" nie jest, ale najlepszy w drugiej serii. A to już oznacza, że jest bardzo dobry, skoro przebija takie odcinki jak "Everybody Hates Hugo", "23rd Psalm", "The Long Con" i kilka innych. To oczywiście tylko jego opinia, sam sprawdzę, jak ściągnę, ale jestem bardzo pozytywnie nastawiony.
Rzeczywiście "Lockdown" to udany, trzymający w napięciu odcinek. Bezsprzecznie jeden z najlepszych w tym sezonie. Teraz z niecierpliwością czekam, aż sciagnie mi się kolejny odcinek. Bo nie zaprzeczajmy, ale były już momenty w tym sezonie, kiedy ten serial robił się lekko nudny. A teraz w końcu akcja staje się ciekawsza.
Wiek: 22 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 07-04-2006, 20:50
a ja jestem dopiero przy 4 odc z drugiego sezonu.. zaraz chyba obejrze kolejne odcinki bo chłopak powiedzial ze ktos zgine ale Łobuz nie chciał powiedziec kto..
Imię: P jak Poison
Wysłany: 30-11-2006, 14:08
Kiedyś uważałem, że ten serial jest nudny, wtedy leciał tylko na AXN, przekonałem się do niego jak obejrzałem klika odc. na TVP 1. Widziałem wszystkie episody z sezonu 1, 2 i z 3 sześć episodów (narazie tylko tyle wyszło)
Jeżeli ktoś nie wie to nowe episody z trójki będą emitowane dopiero w lutym 07
Ostatnio zmieniony przez Poison 30-11-2006, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Kuba
Wysłany: 01-12-2006, 15:50
tylko ten motyw z bunkrem jest przesadzony.
Noo baaardzo presadzony
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Nie pytaj świata dokąd zmierza bo niedaj Boże prawdę powie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum