podoba mi sie, choć nie słucham, ostatnio o nich zapomniałam. kiedyś słuchałam u koleżanki i wpadło mi w ucho. uważam, że mają świetne teksty. i te ich metafory...
ale i tak wolę metal
oj kaliber to było cos jednyny polski skład mogacy zasłozyc na miano h-h obecne na rynku sprzedaje sie nic nie znaczace ... gwno ( no dobra 3 wymiar jeszce akceptuje) ale kaliber był czyms wiecej niz pusta bełkotanina ... ta muzyka miła w sobie dusze i nawet ja takie dziwne cos co nie przepada za HH sie lubiło w ich muzyce ... Magika kochłam i kocham nadal .. szkoda tylko ze stało sie tak ajk sie stało .... jjesli chodzi o konkretne płyty to mnie najbardziej podoba sie + i -
_________________ (OPUSCIŁA FORUM)
Catia_17 [Usunięty]
Wysłany: 06-02-2006, 22:00
ich muzyka i styl wprawia czlowieka w taki fajny stan. Lubie ich piosenki min"+ i -" , "konfrontacje" i wiele wiele i innych ale w szczegolnosci te
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum