ja tez slucham Tool'a ...pierwszy raz zetknelam sie z tym zespolem juz dosc dawno temu... bylam u kumpla i on puscil jakas ich piosenke... oczywiscie mi sie nie spodobala i kazalam mu natychmiast ja wylaczyc ale wtedy bylam jeszcze mloda, glupia i nie wiedzialam co dobre Obecnie czesto ich slucham... maja taki niepowtarzalny klimacik
Perfect Circle... mam ich dwie plytki (Mer de Noms i Thirteenth Step) przez pewnien okres sluchalam ich naokraglo, teraz mi troszke przeszlo ale lubie od czasu do czasu ich posluchac, szczegolnie gdy mam zly humor lub chce sie uspokoic
tak sie rozpisujecie o Tool, "załatwiłem" sobie ich dyskografie. Słucham, słucham... i nie moge dojść czemu to nazywacie progresywnym rockiem, progresywny rock według mnie pownien być oryginalny i pomysłowy, a tu niewiele nic poza zwyczajny gatunek rock (metal?).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum