Wszystkie "rekordy" jako pasażer:
Polonez Caro 160km/h
Daewoo Nubira '00 2.0 180km/h
Ford Courier Diesel '93 140km/h
Honda Civic '97 1.4 150km/h
Honda Civic '03 1.6 160 km/h
Toyota Carina '91 2.0 Diesel 170 km/h
Wszystko w Polsce żeby nie było wątpliwości.
Więcej grzechów nie pamiętam
Tak właściwie to nie zawsze ma znaczenie jak szybko, ważne po jakiej drodze, jakim autem i przede wszystkim z kim.
Można bezpiecznie jechać po niemieckim Autobahnie 250km/h albo po polskiej wiejskiej drodze 80km/h i się rozbić na drzewie.
Imię: Grzegorz
Wysłany: 04-02-2006, 16:27 Re: Zabójcza prędkość.
krystiano napisał/a:
Będąc kierowcą albo pasażerem z jaką największą prętkością jechaliście i jakim to bylo autem? Ja z ojcem polonezem 1.5 z '92 roku jechaliśmy na prostej troche ponad 160km/h
Hahahahahah 14 letnim szerszeniem 160 ?! lol
I jak rozleciał się?? Pewnie rzucało po całym asfalcie jeżeli to w ogóle mozliwe.
Ile ten Wasz wysłużony poldek ma koni? ze 150?
krystiano napisał/a:
i ponoć jeszcze by poleciał (tak twierdził mój ojciec) ale niestety zbliżaliśmy sie do zakrętu i trzeba było zwolnić. Natomiast na moim Romecie Ogarze 205 uzyskałem niewiarygodną prędkość 80 km/h .
Buehahah, poleciał ?! uuahaha, no szybciej to chyba tylko z przepaści w dół.
Trzeba było nie zwalniać przed zakrętem tylko włączyć kontrole trakcji i sprawdzić jaką Polonez wykazuje się podsterownością.
Opel Corsa [1.2] w środowisku przestępczym znany jako Corsaż, został rozpędzony przezemnie do zabójczej prędkości 150 km/h. Coś pięknego. Mój rekord to co prawda nie jest, ale adrenalina [zwłaszcza, że droga była zaśnieżona] była niesamowita.
Hahahahahah 14 letnim szerszeniem 160 ?! lol
I jak rozleciał się?? Pewnie rzucało po całym asfalcie jeżeli to w ogóle mozliwe.
Ile ten Wasz wysłużony poldek ma koni? ze 150?
Cytat:
Buehahah, poleciał ?! uuahaha, no szybciej to chyba tylko z przepaści w dół.
Trzeba było nie zwalniać przed zakrętem tylko włączyć kontrole trakcji i sprawdzić jaką Polonez wykazuje się podsterownością.
Stoi ci już pała? To sobie ulzyj troche. WIdać właśnie jakim 'ekspertem' ( )jesteś. Nie wiesz w jakim jest stanie ten samochód wiec nie rób z siebie durnia. Poza tym co do rocznika to nie każdego jest stań na nowy samochód który można zmieniać co rok, ale takim "ekspertom" ( ) jak ty to sie wybacza.
Ja bardzo się boje jeździć szybko samochodem i największa szybkość z jaką jechałam (oczywiście na tylnym siedzeniu) to 90km/h, mało, a ja się denerwowałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum