jasne jasne tylko z lekcji to ty chyba do zerówki chodzisz albo do szkoły specjalne. Ludzie nie wstydzcie się że sie uczycie!
no ja sie z tym nie zgodze. z ręką na sercu powiem że w tym semestrze nie uczyłem sie nic a nic (nielicząc biologii mojego ulubionego przedmiotu (szóstka hehe)), wszystko zapamiętywałem z lekcji. i nie chodze do zerówki ani do szkoły specjalnej
jasne jasne tylko z lekcji to ty chyba do zerówki chodzisz albo do szkoły specjalne. Ludzie nie wstydzcie się że sie uczycie!
no ja sie z tym nie zgodze. z ręką na sercu powiem że w tym semestrze nie uczyłem sie nic a nic (nielicząc biologii mojego ulubionego przedmiotu (szóstka hehe)), wszystko zapamiętywałem z lekcji. i nie chodze do zerówki ani do szkoły specjalnej
W zeszłym roku niestety jakoś około 3,9 i stypendium naukowe poszło się Je%$&#ać (tak, na studiach prymusi dostają kasę ). Teraz mam nadzieję już znacznie więcej.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 02-02-2006, 22:28
Szopen napisał/a:
3 gim -2.5
To powiedz mi człowieku gdzie ty chcesz iść do szkoły (albo do jakiej chodzisz) i jak do jakiejś wyższej niż zawodówka to jak chcesz w niej funkcjonowac?
To powiedz mi człowieku gdzie ty chcesz iść do szkoły (albo do jakiej chodzisz) i jak do jakiejś wyższej niż zawodówka to jak chcesz w niej funkcjonowac?
Żeby pójść do OHP wystarczy umieć kopać rowy
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum