Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: **MJ**
11-03-2008, 14:26
Tabaka
Autor Wiadomość
cicha 
buntowniczka

Wysłany: 08-11-2005, 12:14   

tabaka dobra sprawa :)

Amik 
Przyjaciel
Xel-Patriota

Imię: A.M.I.K.
Wysłany: 08-11-2005, 12:22   

Liść napisał/a:
Kiedyś wciągałem,ale tylko Red Bull'a :-)

Ja właśnie tego nie wciągałem :P ale słyszałem że jest dobre :)
Za to mój kumpel ma 2/3 tabak które są na polskim rynku i wszystkich od niego próbowałem :)

Znak zodiaku: waga

NiKa
[Usunięty]

Wysłany: 14-11-2005, 20:25   

Mam red bulla ale zadko wciągam bo po nim mi sie strasznie kreci w głowie :P kiedyś na przerwie w sql sobiew wciągnełysmy i mialysmy niezły odjazd. Ustać nie umiałysmy :P

SvenDarko 

Wysłany: 14-11-2005, 20:29   

Ja tam sobię lubię strzelić ścieżkę z tabaki. Reakcja łsńcuchowa działa a ja turlam się po podłodzę i kicham :) .

Liść 
*

Wysłany: 15-11-2005, 07:35   

Paszczak napisał/a:
Ja tam sobię lubię strzelić ścieżkę z tabaki. Reakcja łsńcuchowa działa a ja turlam się po podłodzę i kicham :) .

Ja brałem tabaczkę dla smaczku :) Przyznam szczerze, że nigdy mi się po niej nie udało kichnąć :( Nie raz lubię sobie wciągnąć odrobinkę, ale tylko dla smaczku :D
  Znak zodiaku: bliznieta

White Rabbit 
*

Wysłany: 15-11-2005, 13:35   

Paszczak napisał/a:
Ja tam sobię lubię strzelić ścieżkę z tabaki. Reakcja łsńcuchowa działa a ja turlam się po podłodzę i kicham .

Ja tam lubię sobie czasem strzelić ścieżkę ale nie tabaki tylko ścierwa i wtedy zaczyna się reakcja i to taka że hoho :p

Żwirek_
[Usunięty]

Wysłany: 27-01-2006, 23:18   

Nie rozumiem komantarzy typu "co to daje?". Sa 2 grupy ludzi, ktorzy wciagaja tabake. Pierwsza to osoby, ktore sypia metrowe sciezki, wciagaja je przez rure, nastepnie ledwo sie trzymaja na nogach, mowia jaka maja faze itd. Zazwyczaj niuchaja Red Bulla, poniewaz jest a)tani, b)ogolnodostepny, c)najwazniejsze-MOCNY. Druga grupe stanowia ludzie, ktorzy snuffuja (wciagaja) dla samego aromatu, chwili odprezenia i przyjemnosci. Przedstawiciele 2 grupy zazwyczaj szukaja nowych tabak, czasami slono za nie placac. Nalezy rowniez wspomniec, ze tabaka nie jest wymyslem XX wieku, lecz bardzo stara uzywka, o dlugiej historii.

Embi 
**
Człowiek

Imię: Emilian
Wysłany: 28-01-2006, 01:25   

Dla mnie to jest gówno nie dość, ze nic się po tym nie ma to gorzej truje niż palenie papierosów.

Żwirek_
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2006, 19:02   

Embi napisał/a:
Dla mnie to jest gówno nie dość, ze nic się po tym nie ma to gorzej truje niż palenie papierosów.

Embi... Jesli sie spodziewales, ze po zazyciu tabaki, ktora jest WYROBEM TYTONIOWYM bedziesz mial faze jak po marihuanie, to nic dziwnego, ze masz takie a nie inne zdanie na ten temat. Tabaka cos daje, a mianowicie aromat w nosie, oraz przeczyszcza drogi oddechowe. Co do Twojego drugiego zdania... Pier*** glupoty. Nigdzie nie udowodniono, ze tabaka powoduje raka. Tabaka moze szkodzic zdrowiu, np. jesli ktos napier*** metrowe sciechy najmocniejszej tabaki co 15 minut, to moze miec pewnosc, ze jego sluzowka zostanie zniszczona. Natomiast, jesli ktos racjonalnie snuffa, nie ma sie czego obawiac. Palenie papierosow wywoluje szereg chorob, na czele z rakiem. Jesli palenie papierosow wywoluj raka, zawaly serca, wylewy krwi do mozgu, zas zazywanie tabaki nie powoduje ww. rzeczy, to co jest bardziej szkodliwe? Jeb*** sie w leb, zamiast pier*** 3 po 3.

Embi 
**
Człowiek

Imię: Emilian
Wysłany: 29-01-2006, 02:12   

Żwirek_ napisał/a:
Embi... Jesli sie spodziewales, ze po zazyciu tabaki, ktora jest WYROBEM TYTONIOWYM bedziesz mial faze jak po marihuanie, to nic dziwnego, ze masz takie a nie inne zdanie na ten temat. Tabaka cos daje, a mianowicie aromat w nosie, oraz przeczyszcza drogi oddechowe. Co do Twojego drugiego zdania... Pier*** glupoty. Nigdzie nie udowodniono, ze tabaka powoduje raka. Tabaka moze szkodzic zdrowiu, np. jesli ktos napier*** metrowe sciechy najmocniejszej tabaki co 15 minut, to moze miec pewnosc, ze jego sluzowka zostanie zniszczona. Natomiast, jesli ktos racjonalnie snuffa, nie ma sie czego obawiac. Palenie papierosow wywoluje szereg chorob, na czele z rakiem. Jesli palenie papierosow wywoluj raka, zawaly serca, wylewy krwi do mozgu, zas zazywanie tabaki nie powoduje ww. rzeczy, to co jest bardziej szkodliwe? Jeb*** sie w leb, zamiast pier*** 3 po

Daruj sobie naukę o tabace synku. Wiem, co to za gówno i nie musisz mi tłumaczyć, nie ważne, jakie się uczucie ma po tym gdyż tylko matoł kupuje badziewie po to, aby w nochala wciągnąć.

Żwirek_
[Usunięty]

Wysłany: 29-01-2006, 13:59   

Kretynie, rownie dobrze mozesz powiedziec, ze tylko matol kupuje cos zeby dym z tego do pluc wciagac. Tabaka sluzy takze celom leczniczym. Niejednokrotnie slyszalem o przypadkach, ze lekarze zalecali uzywanie tabaki w celu wzmocnienia sluzowki. Doszukujesz sie porownan tabaki z amfetamina, dzialan narkotycznych tabaki, wielkiej szkody zdrowotnej, zycze powodzenia. Jesli nie jestes czegos stu procentowo pewny to sie nie udzielaj. Masz jakies kompleksy? Moze wciagnales raz metr przez rurke i cos Ci sie stalo, stad Twoje zdanie?
Niepozdrawiam.
PS: pozatym nie "w nochala", lecz jak juz "do nochala".

Nie dośc, że agresywny, to jeszcze chamski - warn/Popiel

Mori 
*
prawdziwa śmierć

Imię: Nieważne:P
Wysłany: 30-01-2006, 15:50   

ja tam nosze tabake zawsze przy sobie jakby mi nos zatkało...nie czuje żadnej przyjemności dodatkowej(poza uczuciem śwerzości i przetkaniem się na dłużej nosa)i używam tylko jak trzeba....a że wole już snuffać niż nosić 10 paczek chusteczek i co chwilę opuszczać towarzystwo by nos wydmuchać....POZDRO

Cytat:
Nie dośc, że agresywny, to jeszcze chamski - warn/Popiel

popieram :P

Znak zodiaku: strzelec

Shaezaar 
Pacyfikator

Wysłany: 30-01-2006, 18:15   

Mnie też jakoś nic po tym nie ma, używam czasami jako lekarstwo na rzadko zatkany nos...
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------

Żwirek_
[Usunięty]

Wysłany: 30-01-2006, 18:27   

Ludzie, takie jest wlasnie dzialanie tabaki! Ma aromatyzowac nos (uczucie swiezosci, ciekawy aromat), oraz go udrazniac. Nic wiecej!

Shaezaar 
Pacyfikator

Wysłany: 30-01-2006, 18:30   

Piszesz tak jakby nikt o tym nie wiedział...
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu