Mnie sie na początku podobało, ale byłem mlody i głupi (pół roku temu, teraz też jestem )
A teraz jak dla mnie to (jak wyżej)..
Chociaż jak robił "naleśniki" bodajże to było fajne To sie ogląda podczas posiłków
podobał mi sie pomysł z petardami w nocy u starszych w sypialni
o potem powtórka nad ranem w aucie :D:D
ale myśle ze takie rzeczy sie dzieją tylko w filmach w prawdziwym zyciu niema miejsca na takie wybryki
naj bardziej podziwiam Stiv-o swir jakich mało. Podobalo mi sie jak Bam przytaszczyl do kuchni aligatora
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
no ja też najbardziej lubię stiv-o i kurdupel też jest zwałowy, mają takie szalone pomysły, że szok. Jeżeli chodzi o Bama to jego program czasem mnie wkurza jak niszczy wszystko dookoła, a zwłaszcza samochody
Jackass - Brakuje mi 3 odcinków do pełnej kolekcji . Po za tym lubie obejrzec WildBoyz (Dirty Sanchez to już przegięcie )
Najlepszy jest pierwszy numer z pełno metrażówki - ten z wypożyczalnią samochodów i dobre jest jeszcze z tymi elektrodami
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum