mam 15 lat pakuje juz z 7 miechów, wycisk na klate mam 100 kg ma MC (martwy ciąg ) 160kg, na barki zza głowy 70 kg, 42 cm w bicepsie, 177cm wzrostu i waze około 90 kg.
PS. do tego jestem ciemny blondyn a krutko ścięty, oczy niebieskie.
mam 15 lat pakuje juz z 7 miechów, wycisk na klate mam 100 kg ma MC (martwy ciąg ) 160kg, na barki zza głowy 70 kg, 42 cm w bicepsie, 177cm wzrostu i waze około 90 kg.
PS. n do tego jestem ciemny blondyn a krutko ścięty, oczy niebieskie. n
to zabrzmiało jak oferta matrymonialna.. brakuje tylko nr tel.
Nie rozumiem ludzi, którzy pakują dla wyglądu (chodzi mi o tych co mają bica jak moje udo), przecież to źle wygląda, a i w autobusie, tramwaju itp. mają problemy...
Dla niektórych kulturystyka to jest sport a nie ćwiczenia dla wyglądu.. Pamiętajcie o tym.
Cytat:
MC (martwy ciąg ) 160kg
Ciekawe co twój kręgoslup powie za 10 lat..... Martwy ciąg to największ głupota u początkujących....
[/quote]
Imię: Nieważne:P
Wysłany: 24-01-2006, 23:11
Shaezaar napisał/a:
Qmpel kiedyś 10-o kilowy odważnik w plecaku nosił... :zdziw
To było dawno i tylko jeden raz go miałem, jak mi go qmpel przyniósł, ale było polewnie(zresztą późnij nim na chacie ćwiczyłem sporo...nie było skąd hantelek zalatwić )
Ja ćwicze ogólnie pompeczki itp. codziennie rano....a tak to hantelki 3kg teraz tylko mam....ale daje rade i takimi ćwiczyć...są sposoby by nawet ćwiczenie 3 kilówką dawało pożądne rezultaty....ile na klate biorę...nie wiem....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum