Wszyscy polacy na pewno nie sa tolerancyjni, ja najlepiej sie znam na subkulturach.
Skini sa jedna z nietolerancyjnychsubkultur, najwazniejsze sa dla nich "ojczyzna, flaga, godło, rodzina, naród." ich najważniejszymi celami jest: niszczyć zle pojęty kosmopolityzm, anarchie, nazizm i komunizm, działać dla dobra narodu i
kraju. najgorzej z nimi jest, gdy zobacza kogos ze znaczkiem anarchi
Subkultura naziskinow ( NS - narodowy socjalizm)- tępia wszystkich ludzi 'nie bedacych czystej rasy aryjskiej' ...
Nie nalezy jednak myslec, ze wszyscy skinheadzi sa nietolerancyjni, jest subkultura SHARP, czyli Skinheads Against Racial Prejudice - skinhead przeciwko uprzedzeniom rasowym.
Nie bede tutaj wspominal o subkulturze hooligans czy destroyers .. bo wiadomo czym oni sie zajmuja
Ja może sie nie znam tak jak Ty na subkulturach, ale wiem że Polacy to jeszcze sa za Murzynami :cry: nie sa zbytnio tolerancyjni. Nie akceptuja ludzi o innej orientacji, itp.
Natomiast sa goscinni co do obcokrajowców
A ja chociaż jestem przeciwny wszelkim uogólnieniom, bo każdy człowiek jest inny, uważam, że Polacy jako naród sa tolerancyjni (w zdrowym stopniu, ponieważ tolerowanie różnych zboczeń, sprzecznych z natura itp. jest moim zdaniem lekka głupota... I tu ukłon w stronę Charming - Czyż nie pieknie mieć różne poglady i o tym dyskutować ?
ehhh polacy nie sa tolerancyjni i nigdy nie beda polska to nadal ciemnogrod niestety... popatrzcie chociaz na aborcje legalizacje zwiazkow homoseksualistow itp.
popatrzcie chociaz na aborcje legalizacje zwiazkow homoseksualistow itp.
z tym sie akurat zgodze, ostatnio sie poklocilem z qsiedzem na religii, przeciwnikow zwiazkow homoseksualnych .. Nie wiem czy wiecie, ale chyba miesiac temu oficjalnie przyjeta, ze homoseksualizm nie jest choroba ... chcialem juz powiedziec mojemu ksiedzu, ze zabardzo od hitlera sie nie rozni, tak jak on dzieli ludzi na lepszych i gorszych, jedynie sposobem dziala troche sie roznia.
hmmm.... jak mam być szczery to mnie lekko smieszycie mówiac takie rzeczy... Akceptuje wasze zdanie:P ale zauważcie, że skoro uważacie się za ludzi tolerancyjnych, a mówicie głupoty, że niby Polacy nie sa i nie będa tolerancyjni... To ja sie qrde pytam. czy uważacie, że jestescie Tymi jedynymi przedstawicielami tolerancyjnego młodego pokolenia, która to w pszyszłosci będzie czyniła tolerancyjna badz nie Polskę ? Nadal jestem zdania, że Polska jest krajem tolerancyjnym z nielicznymi ludzmi którzy nie sa tolerancyjni...
Wieprzu, Polska tolerancyjna? Przeciez to jest zgraja antysemitow, spojrz na napisy na murach, walka z antysemityzmem trwa od okresu pozytywizmu (wtedy wlasnie nastapilo rownouprawnienie kobiet) i nie daje zadnych skutkow.
Wysłany: 19-02-2004, 19:53
moim zdaniem polacy s±
torerancyjni... tylko ten fakt jest niszczony przez pojedyncze wybryki baranów...
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
A słyszałes o czyms takim jak: "pusty to dzwon, co glosno dzwoni" ? Mam nadzieje, że zrozumiesz o co mi chodzi... A postępujac w ten sposób co Ty to nie obraź się ale robisz cos takiego samego jak sam powiedziałes hitler: Dzielisz polaków na dobrych - czyli ty :P i złych I uważasz, że ty i mała grupka osób jestescie tymi jedynymi wybrańcami któży maja racje. A prawda jest taka, że większosć Polaków, a szczególnie tych młodych JEST tolerancyjna!! TAkie jest przynajmniej moje zdanie i moje odczucia...
ehhh ... no to chyba zle odebrales to co napisalem z wieloma osobami gadalem, wymyslali kawaly o murzynach, albo o zydach (zajebsicie popularne sa, co swiadczy o nietolerancji). to sa wylacznie moje odczucia, napewnie jest wiele osob tolerancyjnych. Noi to slowo 'zgraja' to chyba bylo napisane pod wplywem impulsu ;P
Ogólnie, to nie możemy pytać czy Polacy sa tolerancyjni czy nie. Chyba nie ma takiego państwa na swiecie co byłoby całkowicie tolerancyjne Jednym zdaniem można powiedzieć, sa osoby tolerancyjne i nietolerancyjne, ale to się odnosi do wszystkich ludzi na swiecie
A czy to, że np. jest full dowcipów o bladynkach to znaczy, że ludzie ich nie toleruja ?? Przecież sam znam i często opowiadam dowcipy o żydach a ich toleruje na całej rozciagłosci!! Dowcipy to jedno, a akceptacja drugie. Możliwe, że źle zrozumiałem co żes powiedział...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum