Wysłany: 22-01-2006, 18:47
krystiano napisał/a:
a te laski są głupie różowe PuStE i te pe
oj tam odrazu różowe ;'p
Co do autorki tematu- współczuje ;'/ Wina leży po obu stronach.
Nie rozumiem zachowania tego chłopaka ;'/ Skopać takiego to mało!
Rada na przyszłość: NIGDY złociutka nie chodź na takie imprezy nie załatwiając sobie wcześniej bezpiecznego powrotu do domu!
Będzie dobrze, z czasem ten blok minie.
ja bym Jej poradzila cos innego......Nigdy ale to nigdy nie pij do upadlego..
zreszta co to za nawalona laska;/....
co taka pijana dziewczyna ze soba przedstawia.....
Jak mam byc szczery to gdybym byl w twoim wieku...a bys mi podala adres tego kolesia to bym mu tak wyplacil z bani ze by niewiedzial ktoredy do mamy. kwarantuje.
Jak mam byc szczery to gdybym byl w twoim wieku...a bys mi podala adres tego kolesia to bym mu tak wyplacil z bani ze by niewiedzial ktoredy do mamy. kwarantuje.
Miło, że jeszcze tacy sie zdarzają
Kolesie, którzy pijane dziewczyny wykorzystują są poprostu puści. A najgorsze jak sami im czegoś dosypują. Ale z drugiej strony to nie powinno się tyle pić, zeby nie wiedzieć co się robi. A szklanek pilnować. Poza tym wydaje mi się że są też w miarę bezpieczne miejsca gdzie się wie, że nikt Ci nic nie wsypie...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 04-02-2007, 16:02
sa jeszcze porzadnie, a przynajmnie jeden taki jest.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Chociaż to jest diabelsko trudne po każdej porażce można się tylko odbić w górę. Przynajmniej wiesz, że ok 90% facetów zrobiłoby to co on... ale pozostali są ciągle obecni. Może nie skreślaj wszystkich a na tych porządnych przyjdzie kolej:)
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 04-02-2007, 18:37
jakkolwiek napisał/a:
żaden z moich znajomych by tak nie zrobił. Widzę, ze masz dziwne towarzystwo.
zgadzam sie.
Gdy ja i moja kumpela upiłysmy się do nie przytomności to przez cała noc chłopacy z klasy pilnowali czy nadal mamy tetno i żebysmy nie udusiły się wymiotami.poprostu zaopiekowali sie nami rezygnujac z dalszej imprezy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum