Siatkowka super sprot moj ulubiony gram juz chyba z 3 lata amatorsko , niewyobrazam sobie zycia bez siatkowki, ostatnio mialem przerwe bo mam kontuzje kostki, ale czasami mam taka starszna ochote sobie pograc. Zachecam wszystkich do gry bo jest naprawde super
Nie lubię. Może dlatego, że nie mam talentu i nie jestem w stanie się nauczyć nawet odpowiednio odbijać. A może dlatego, że mam taki imponujący wzrost, że do siatki nie doskakuję.
Ja trenowalem siate pół roku, ale nie chcialo mi sie dluszej...brak czasu itp.
Ale lubie ten sport i gram w reprezentacji szkoly i mielismy nawet 2 miejsce:d
Czasem nawet lepiej ogłądać mecze Siatki niż Piłki nożnej, bo gdy jest wynik 0-0 do 90 min to takie to nudne...nic się nie dzieja, albo jak grają o nic też bez sensu a w siacie zawsze ktoś zdobywa punkty i nie ma remisów
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Siatkowka rulez. Nie ukrywam, ze wiaze z nia przyszlosc. Po ukoczeniu drugiej kl. gimnazjum skladam papiery do SMS Sosnowiec. Jak mnie przyjma to ukoncze tam gimnazjum i liceum. Zyczcie powodzenia. Pozniej juz tylko klub i reprezentacja. Poki co gram na ataku w rp szkoly.
Kocham siatkówke... Tyle... ) grałam w dobrej druzynie do czasu kontuzji =/ rok grania wyjety z zycia =/ przykre... teraz w reprezentacji szkoły ale to juz nie to samo... boje sie skakać... eh... naprawde przykre...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum