Dominican, gałeś w IŁa? Coś mimsie widzi, że tak A mi ciągle skaner się je*ie, nie moge swoich szablonów zapodać. Tribale robie
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
ach, IŁ-2 Sturmovik jest jeszcze jedna wersja: Pacific Foghters, ale chyba trochę uboga. ale nie moge znaleźć oficjalnego modu ace Expansion Pack dla IL-2... a tam mozna latac nawet Me-163 Komet!
szkoda, ze nie mozna sie tam tłuc przeciw Spitfire'om lub P-51 (front zachodni) albo odbyć Battle Of Britain
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Domic, rysujesz fajnie, ale musze trochę pomarudzić .
Cytat:
Martiva Saphiro
Tło rysunku jest nawet niezłe, jednakże sam samochód jest trochę gorszy. Tył jest nawet dobrze narysowany ale im bardziej do przodu to samochód coraz bardziej robi się oklapły i rozjeżdża sie na boku. Po za tym, popracuj jeszcze nad cieniami. No i zwaliłeś przednie koła.
Cytat:
Martiva SSR
To samo co powyżej. Samochód im bardziej do przodu, tym bardziej się rozjeżdża. I te wykręcone koło .
Cytat:
Martiva Visus
Ten wóz byłby najlepiej naryswany gdyby nie to, że wydłużyłeś go tak niesamowicie, iż jest dłuższy chyba nawet od ekskluzywnych limuzyn .
wiec tak:
-Saphiro
wiem, ze skopalem troche te kola (albo raczej felgi), bo skrecenie kol bylo zamierzone. jak chyba we wsyztskich wozach moglbym je ustawic prosto, ale nie lubie rysowac figury felgo pod ostrym katem jesli chodzi o 'oklaplosc' ona tez jest zamierzona. i bardziej ku przodowi chcialem by byl bardziej aerodynamiczny. wszak z perspektywa ciagle mam drobne klopoty
-SSR
jesli chodzi o przod, jw
-Visus
wiem, zrobilem z tego Road-traina ale marudzono juz na te sportowe wozy wuec musialem cos ekskluzywnego rysnąć ale chyba pzregialem...
sztuka projektowania samochodow jest bardzo trudna. trzeba rysowac tak, by sie wozy podobaly (o ile sie podobaja). jak sie bardziej wprawie na 3dstudio maksie to zrobie i trojwymiarowe wersje tych samochodow
mimo to wiem, ze mi nieco nie wychodzi, caly czas nad tym pracuje. nowym owocem jest Martiva Primarius insirowana Holdenem Efijy. trochu mi nie wyszedl tak, jakbym tego chcial... Mariva Primarius
Paszczak, moj ojciec jest BARDZO krytyczny w stosunku do rysowanych wozow, wiec sie przyzwyczailem. nie zebym sie tu chcial tlumaczyc z bledow, wiedzac, ze je popelniam starajac sie rownoczesnie je poprawiac, ale rysowanie z takich perspektyw jest cholernie ciezkie... moge zeskanowac pierwsze wozy jakie robilem. chała. nad cieniami tez pracuje, tez jestem z tym na bakier, ale ciagle pracuje bede sie starac rysowac lepsze wozy a swoja droga... czy stylizacja jest OK czy raczej isc w innym kierunku, a jesli tak, to jakim
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum