Jak tylko się zrobi cieplej chciałabym zacząć biegać. To jest chyba najprostrzy sport bo nie wymaga żadnych specjalnych umiejętności. Czy wy też biegacie? Jeśli tak to gdzie? Z kim? Jak długo? Podajcie wszystki istotne info..
Biegam do szkoły, ze szkoły, na przystanek, z przystanku, na zbiórkę, ze zbiórki, na biwaku, na obozie, w lesie, w mieście, na wsi, na polu, za piłką, na treningach, na wuefie, z kolegami, z koleżankami, z nieznajomymi, z harcerzami.. pasuje ??
Ja biegam. Latem biegam codziennie, a teraz 3-4 razy w tygodniu. Biegam wszędzie.
Po miescie, na boisku, w lesie,po plaży, zależy gdzie mam ochotę
Bigam zazwyczaj sama, chociażczasami znajdzie sie ktos do towarzystwa.
to nieliczna dziedzina sportu w której mogę się pochwalicz czym kolwiek
a więc od 1 klasu gim. jestem najleprzy w klasie na dystans 400m 800m i 1000m
jeśli chodzi o szkołę to w 1 klasie byłem 3 w szkole a kolejne lata 2.
Biegam najczęściej wieczorem niezależnie od pory roku zwykle sam, często gram po 3 godziny w piłkę. Ogólnie bardzo lubie biegać (każdy wysiłek fizyczny to dla mnie radość)
Tylko jest jedno ale ani wyhowawczyni ani wuefista nie zauważają moich wyników i nigdy nie biąrą mnie na zawody ani nic.
_________________ FORZA ROSSO-NERI
TYLKO CZARNE KOSZULE
Ja tak szczerze powiedziawszy nigdy się nie zastanawiałem np.przez ile biegam,gdzie itp.Dlaczego? No prosta odpowiedź,nie mam do tego głowy a mianowicie dlatego że rzadko się zdarza tak że idę sobie tylko pobiegać,chyba troszkę brakuje mi motywacji,ale dajcie mi piłkę,boisko i zawodników i mogę zasuwać cały dzień Tak np.robiłem w ostatnie wakacje,non-stop codziennie grałem w piłę a ile w tym czasie przebiegłem trudno byłoby zliczyć No ale ja nic na to nie poradzę,kocham football i tyle
Od wiosny zaczynam biegac. zamierzam biegac wzdluz rzeki bo tam jest fajna atmosfera i dosc ubity teren. Lub w lesie. Musze jeszcze sobie kupic MP3 playera, zeby sie nie nudzic podczas biegania. Kondycja juz nie ta.
A na jakie (i czy wougle) miesnie wplywa bieganie?
amierzam biegac wzdluz rzeki bo tam jest fajna atmosfera
Ja biegam często przez las a poźniej nad jeziorem. Atomsfer owszem jest, tylko jak wieje wiatr to jest to męczące.
buldog napisał/a:
A na jakie (i czy wougle) miesnie wplywa bieganie
NA wszystkie. Bieganie jest ogolnie rozwojowe. Mnie najbardziej się uwypukliły: dwuglowy i czworoglowy uda, brzuchaty lydki, miesnie proste brzucha i triceps, biceps.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum