no świetny pomysł, aż mi dech w piersiach zaparło. więc uważasz że mam sie zniżyć do poziomu tych prostaków, którzy nie potrafią nawet zrozumieć, iż wszyscy nie muszą być tak idealni jak oni?! strach sie bać po prostu. tym samym mam zrobić z siebie podobnego barana i idiote, żeby przed miom najbliższym otoczeniem, subkultura i samą sobą stać sie większa i silniejsza?! a podobno człowieka i zwierze coś różni, zasanawiające...
chyba jednak podzękuję i będę robić to, co dotychczas.
PinKey napisał/a:
Tolerancja ??? JAKA TOLERANCJA ??? I to w pOLSCE ???
NIE MA SZANS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rozmawialam ostatnio z kolega nan temat... ja nie rozumiem... czemu on dzieli ludzi... dresy, metale itp uwaza siebie za metala.... a jak widzi jakiegos chlopaka w luzniejszych spodniach i bluzie... ehz... mowi.. 'znam tylko kilku porzadnych dresow' jezu nie wiem... po co w ogole dzielic ludzi? On powiedzial ze tez nie wie... ale ze tak juz jest... i jeszcze przez dlugi czas bedzie... 'ze jak widzi drechola to mu sie.. ' ehz juz znudzily mi sie rozmowy z nim na ten temat... nic do tego czlowieka nie dociera ehh... wiele jest takich ludzi
Piernicze i głęboko sramm na każdą subkulturę bo dla mnie to idiotyzm...
Ja tworzę własną filozofię i mam swoje własne poglądy...
Moge tylko czerpać inspirację...
Co tu dużo mówić prawdziwy człowiek renesansu ze mnie
Non Omnis napisał/a:
PinKey napisał/a:
Po prostu gnoić tych którzy chcą cię zgnoić
no świetny pomysł, aż mi dech w piersiach zaparło. więc uważasz że mam sie zniżyć do poziomu tych prostaków, którzy nie potrafią nawet zrozumieć, iż wszyscy nie muszą być tak idealni jak oni?!
To nie tak.... Po prostu zwalczam nieprzyjaciół (nie ważne kim oni są) zanim dobiorą się do mnie
Dlaczego metal wyśmiewa się z hiphopowca Najgorsze jest to, że to akurat metale śmieją się najbardziej z innych.
Jakos nie zauwazylam zeby moi kumple wysmiewali sie z kogos... z natury jestesmy spokojmi i nie szukamy zaczepek...! No chyba ze jak zaczepiasz METALI to moga odpowiedziec... uwierz mi zman sie na tym... chyba ze metalem nazywasz kolesia ktory chodzi w mensonie...
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
czaka, no wiesz ludzie ktorzy sie nie znaja nazwyja metalem dziewczyne w koszulce avriol .. kiedys jak to usyszłam to sidłam mna srodku ulicuy i zaczełam sie brechtac ... litosci! a potem mi sie zal zrobiło spoleczniosci a własciwi gromady w ktorej przychodzi nam zyc ... yh i oni sie jeszce ludzmi nazywaja ...
No cóż, ja się nie wyśmiewam z ulubionej muzyki kogoś innego, ale często wyśmiewają się z mojej.
`Weź! Ci twoi szataniści są beznadziejni! Jak tego można słuchać, przecież nawet słów nie da się zrozumieć!`
No i co? Jedną piosenkę usłyszała, i już ma zdanie wyrobione -_-".
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
ja tam jestem tolerancyjna. polskiego hh nie lubię ale toleruje istnienie.
potrafię się bawić na imprezach gdzie leci jakaś taka popowa muzyczja. i wszystko jest ok
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum