Co myślicie o randkowych portalach? A może ktoś z was ma założone konto i spotyka się często na takich randkach z nieznajomymi?;) Jak odbieracie tych, którzy rejestrują się na takowych stronach - czy jest to jakiś akt desperacji? A może warto po prostu potraktować jako zabawę, ponieść się jakiemuś spontanicznemu szaleństwu, i się umówić na niezobowiązujące spotkanie? Jak to jest, czy takowe portale sprzyjają w zawieraniu znajomości, a może nawet pomagają w znalezieniu miłości? Czy Wy sami zarejestrowalibyście się na takowym portalu? I dlaczego tak/nie?
Hmm.. sama mam konto na fotce.pl założylam je spontanicznie, nie żałuje , nie "romasuje" z nikim , wydaje mi się że dużo ludzi chce sie pokazac z jak najlepszej storny a przeciez fotki wszystkiego nie pokażą.
Moja przyjaciółka poznała własnego chlopaka na czacie sa ze soba od 3 lat chyba miala szczescie. Myśle ze takie portale sprzyjaja znajomością.
czasme wydaje mi sie założenie takiego konta ucieczka od smaotności,poznanie nowych ludzi.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
2 razy w akcie desperacji założyłam konto na takim portalu. Przez jeden poznałam swojego byłego faceta i kolegę, z którym utrzymuję kontakt już ze 2 lata. Z drugiego szybko zrezygnowałam, odwidziało mi się.
No, związałam się kiedyś z osobą poznaną na takim portalu. Od dłuższego czasu nie przychodzą mi do głowy pomysły na zakładanie tam konta, bo mam dość poznawania ludzi, którzy nie mieszkają tu gdzie ja, co niesie za sobą multum konsekwencji, przez które nie mam ochoty przechodzić kolejny raz.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 18-04-2008, 18:25
Nigdy żadnych nie zakładałam i raczej nie będę, bo to nie dla mnie, a w szczególności denerwuje mnie to że poznaje się ludzi mieszkających w innym regionie Polski, co niczym nie owocuje (nie mówię nawet od razu o miłości), a tylko gadanie na gg zbyt szybko mi się nudzi. A do tego te tandetne komentarze i ocenianie jak psów na wystawie, doprowadza mnie do szału.
Imię: Ola
Wysłany: 18-04-2008, 19:14
Kiedyś miałam na fotka.pl ale żadko tam wchodziłamwięc wykasowałam. Nigdy nie zakładałam na jakimś innym portalu w celu poszukiwania znajomych. Nie lubię rozczarowań a przez internet większość jest nieszczera.
dkf napisał/a:
A do tego te tandetne komentarze i ocenianie jak psów na wystawie, doprowadza mnie do szału.
O właśnie tak. Bawi mnie to.
to prawda wszystko takie oklepane o_O
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
jak dla mnie to takie akty desperacji, jak Alicja pisała.
w necie można wszystko udawać, być tym kim się chce. nie interesują mnie żadne takie portale.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum