jest sporo sposobów - zależy od przyczyny doła! Np. kiedy zdradzi cię twoja druga połówka, najlepiej iść na siłownię, przykleić jej/jego fotkę na worku treningowym i wyładować negatywne emocje Poza tym dobrze jest iśc sobie na długi spacerek, posłuchać muzyki (tylko najlepiej wesołych kawałków). Ale najskuteczniejszą metodą żeby nie myśleć o problemach jest sen...Niestety to jest rozwiązanie na krótką metę...
_________________ Najpiekniejsze chwile w życiu często przychodzą niezapowiedziane...
ja zawsze jak mam zly humor, dola etc. to dobijam sie bardziej jakims dolujacym kawalkiem, troszke sie posmuce ale zawsze przechodzi, zjem troszke bialej czekolady i jest git ;D
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Konkretnych dołów to raczej nie miewam...w każdym razie nie przypominam sobie...Ale jak mnie ktoś/coś wkurzy, to zazwyczaj szłam pobiegać, pojeździć rowerem...
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum