Skoro tak zachwalacie to jedzenie to się będę musiał kiedyś zmusić do tej metody. Może mi się spodoba ;]
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
A mi teraz nic nie pomaga ;/ Jeść mi się nie chce... Nikogo sensownego na gadu ;/ Ehh...
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
ja mam sposób na nawet największego kumpla- przyjaciele, cos nie tak- dzwonie i juz za chwilke o tym zapominam pozdro dla całej drużyny actimela- bez was jest do dupy!!
dobrym sposobem jest tez spacer z mp3 playerem- muzyka potrafi momentalnie zmienic nastrój
Imię: cooleś
Wysłany: 22-03-2006, 21:35
Kiepskie samopoczucie?? Wypier**lam na asfaltowe boisko i jak wracam to się czuję jak nowo narodzony Gorzej jak jest zima- albo siadam przy PieCu, albo słuchawki na uszy i na wyrku leżę aż mi będzie lepiej
[ Dodano: 22 Mar 2006 09:36 pm ]
A z tych słuchawek to najlepiej żeby jakaś muza leciała
wieczór w towarzystwie jakichś znajomych szyderców i cyników, którzy czują dystans do rzeczywistości.
Otóż to, Tylko trudno takich znaleźć. Bo najczęściej jak cynik i szyderca, to tylko potrafi szydzić a z dystansem to już bywa gorzej. Przynajmniej ja takich najczęsciej spotykam. I nie mam z kim szydzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum