Zresztą dobra w smaku jest, a pomadek używam, gdyż mam ogólnie suchą skórę, jeśli chcesz się ze mnie pośmiać powiem też, że używam kremu do twarzy i do rąk...
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Zresztą dobra w smaku jest, a pomadek używam, gdyż mam ogólnie suchą skórę, jeśli chcesz się ze mnie pośmiać powiem też, że używam kremu do twarzy i do rąk...
Nie, nie.
Nie miałam zamiaru się smiac, tylko mnie to troche zadziwiło.
Raz ją miałam i więcej jej nie kupię, miałam po niej krwiście czerwone usta:P
Pomadek kolorowych nie lubię.
Jeśli już to używam nivea (byle nie truskawkowa;p) lub bebe + błyszczyk.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Jak to nie koloryzuje? Dziwne... może nie zwróciłeś na to uwagi?
Też ostatnio kupiłam sobie Niveę truskawkową, bo ładnie pachnie i nadaje ładny kolor A wcześniej miałam pomadkę bebe
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 10-05-2007, 18:33
3M napisał/a:
Wbrew pozorom sztuka chodzenia nie jest trudna
ja sie nie pytalam "jak mozna chodzic"
tylko "jak mozna chodzic z pomadka na ustach, bedac facetem"
nie chce Ci sie czytac do konca moich wypowiedzi,
czy moze ich najzwyczajniej w swiecie nie rozumiesz?
Widzę, że temat zszedł na pomadkę Nivea truskawkową, więc powiem Wam, że miałam ich już12(powtarzam się) i innej nie kupię bo ta jest najlepsza z wszystkich.
Co do chłopaków to mój kolega ma taka samą. Nie rozumiem jak chłopak może mieć koloryzującą pomadkę do ust, bo truskawkowa zaostawia kolor.
Ale co nie zabronione to dozwolone. Róbta co chceta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum