Grupa zawsze mogła być gorsza wiec nie ma co nad tym ubolewać Ja też widze szanse na wyjście z grupy Teraz nasi chłopcy muszą sie postarac bo to już nie bedzie to samo co do tej pory a Niemcom trzeba dokopać
Osobiscie najbardziej obawiam sie Chorwatów.... mam jakieś złe przeczucia
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
Szkoda tylko, że gdy już będziemy grać na euro to wygramy najwyżej jeden mecz ale to wkońcu nie nowość.zawsze tak jest ale może
Masz racje w końcu na Euro rep. Polski była już razy tysiacpięcsetstodziewięćset i za każdym razem wygrywała tylko jeden mecz.
Grupa jak to grupa jedna z łatwiejszych patrząc z jakiej pozycji do mistrzostw przystępują Polacy po eliminacjach, zajęliśmy w końcu wyższe miejsce niż 4 drużyna świata i aktualny v-c mistrz Europy.
Za Austriakami przemawia tylko fakt gospodarzenia
Niemcy na dwóch ostatnich ME nie wyszli z grupy (w 2004 byli v-c mistrzami świata a nawet z Łotwą wygrać nie potrafili)
Z Chorwacją wygraliśmy 03.06.2006 1-0
Jak widać podając tylko niektóre fakty wychodzi na to, że zakończymy grupę z 3 zwycięstwami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum