Imię: Ela
Wysłany: 20-07-2006, 11:14 Polscy siatkarze w lidze światowej
Jak myślicie jak daleko zajdziemy w Lidze Światowej?
Jak poradzimy z Serbią i Czarnogórą? Oby tylko nie powtórzył się obciach ze zeszłego roku <odpukać>
Wg mnie zaczęło się dobrze (dwa zwycięstwa nad USA) i mamy szansę na finał.
Nie oglądałem żadnego z dwóch meczów Ligi Światowej, ale wysłuchałem kilku relacjii wyników i jestem zadowolony.
kucharka88 napisał/a:
Jak myślicie jak daleko zajdziemy w Lidze Światowej?
Tak jak rok temu przejdziemy do turnieju finałowego "TOP 4"
kucharka88 napisał/a:
Jak poradzimy z Serbią i Czarnogórą?
Sądzę, że będzie trudniej niż z USA. Z tego względu iż Serbowie zawsze się mobilizowali podwójnie na mecze z Polakami. Pamiętam mecz z Igrzysk Olimpijskich 2004 i wierzę, że będzie tak samo (wygrana naszych).
Wysłany: 21-07-2006, 22:20
kuba696 napisał/a:
chociaż będzie na co popatrzeć bo na piłke nozna naszej reprezentacji raczej liczyc niemozna
polska siatkówka nadzieją kibiców coś w tym jest.
dzisiaj przegrana z Serbią. przy czwartym secie przydałby mi się respirator ale dali nam jakąś nadzieję, że jutro się obudzą i będą grać tak jak w końcówce 4 seta. jutro wygrywamy!!
Ale była końcówka... łomatko... Szkoda, że nie udało się wygrać tego seta bo 5 zapowiadałby się jeszcze ciekawszy niż ten koniec czwartego... Jutro wygramy - nie mamy innego wyjścia... ;']
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
myślałem, że komentator (Piotr Dębowski) poleje się z wrażenia hehehe, ale lubię jak on komentuje, emocje są podwójne, a przecież o to w sporcie chodzi
Wysłany: 31-07-2006, 18:38
hehe, zwycięstwo z Serbami w kooońcu. ale był świetny meczyk i wzruszający, bo ku pamięci Arka ja się nastawiam na fajne mecze w tym tygodniu. z japończykami nie powinno być żadnych problemów. aczkolwiek musimy podejść do nich poważnie i grać, co u nas nieraz szwankuje
ale to wkurzające jest, że w innym temacie narzekają na piłkę nożną, a jak są tematy o innych dyscyplinach to nic nie piszą siatkówka taka piękna gra, a prawie nikt z tego forum nie ma o niej zielonego pojęcia. to po co zakładać w ogóle temat: sport?
Ja meczyku nie widziałem. W tym czasie siedziałem ( a właściwie cały czas prawie stałem) na stadionie żużlowym. Dużo, dużo emocji. A wynik siatki dostałem smsem.
Jestem dumna z wygranej naszych siatkarzy z Serbią i Czarnogóra. Myśle, ze z Japonią spokojnie dadzą sobie rade tylko jak już mówiła kucharka 88 nie moga ich zignorować, zeby nie bylo niemiłej niespodzianki... Pozatym podobno Pliński skręcił kostke i nie bedzie mogl grac... ale 3mam kciuki
kucharka88 napisał/a:
ale to wkurzające jest, że w innym temacie narzekają na piłkę nożną, a jak są tematy o innych dyscyplinach to nic nie piszą siatkówka taka piękna gra, a prawie nikt z tego forum nie ma o niej zielonego pojęcia.
Zgadzam sie, że siatka to piekna dyscyplina i wg mnie jedna z niewielu w wykonaniu Polskiej reprezentacji widowiskowa i jedna z niewielu w ktorej mozemy jeszcze liczyć na skcesy... Szkoda, że zainteresowane na tym gronie jest nia tylko wąskie grono
_________________ ...bo tylko tyle jest w nas ciepla, co dłoń zdziwiona objąć zdoła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum