Polska jak zwykle doprowadziłą mnie do nerwówki. Tylko polacy potrafią przegrać prowadząc 2-0 i w trzecim secie 22-17
Mam nadzieje że bedzię finał wiadomo z kim BRAZYLIA
Aby myśleć o turnieju finałowym musimy liczyć na potknięcie Serbii. Dzisiejszego meczu nie widziałem, ale trochę mnie zaniepokoił wynik, mogli przegrać mecz we frajerski sposób.
Tym razem udało się spokojnie wygrać 3:0 Chociaż pierwszy set był znowu ciężki i długi - 35:33. Potem było łatwiej i dwa zwycięstwa wywiezione z Japoni
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
No i Serbowie przegrali w Stanach, wię szansa na awans do finałów Ligi Światowej jest ogromna. A tak swoją drogą to Japończycy wielkich warunków w dwóch ostatnich setach dzisiaj nie postawili, a nasi to wykorzystali - i dobrze.
Imię: Ela
Wysłany: 06-08-2006, 14:32
Lucky napisał/a:
Chociaż pierwszy set był znowu ciężki i długi - 35:33.
ale nie było transmisji pierwszego seta? wczoraj też nie? bo włączyłam o czasie i trwał już drugi set...
dzisiaj opłacało się wstać zostały jeszcze 4 mecze, ale na naszych boiskach, z naszymi kibicami, więc powinno być dobrze
wczoraj Dębowski zmiażdżył mnie tekstem (w tie- breaku przy remisie 15:15) "no, wróciliśmy z dalekiej podróży"
Oglądałem rano na TVP 3 ;]
Ale to już powtórka była
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Ela
Wysłany: 12-08-2006, 21:52
heh, dzisiaj dostarczyli nam nerwówki ale najważniejsze, że wygraliśmy.
tylko żeby Wlazłemu nie było nic poważnego... trener USA zachował się jak kretyn tym lepiej, że utarliśmy mu nosa i wygraliśmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum