Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 25-07-2007, 23:55
caessa napisał/a:
malinkaaa, jak zobaczyłam to aż mnie po oczach walnęło. ale to tyko moje uprzedzenie do różu
he, hee... te różowe sznurówki zmieniłam na białe;P
Nie lubię różowego jeśli jest go za dużo. Albo jest taki 'wyrapiasty'. A w takich dodadkach, to nie mam nic przeciwko ;P
chociaz ostatnio chodze tylko w trampkach i miałem pomysł kupić sobie czerwone jeszcze i mieć jednego czarnego i drugiego czerwonego
ha.ja tak noszę czasami stwierdziłyśmy z koleżanką,że ona kupi czerwone ,a ja czarne,a że ten sam rozmiar,to się zamieniłyśmy,ludzie czasami dziwnie patrzą,aleee to nic ;D
kocham conversy.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
:D stwierdziłyśmy z koleżanką,że ona kupi czerwone ,a ja czarne,a że ten sam rozmiar,to się zamieniłyśmy,ludzie czasami dziwnie patrzą,aleee to nic ;D
kocham conversy.
niezły pomysł ale zmoich znajomych nikt nie nosi trampek jedna osoba tylko ale to jakies za 15 zł więc nie będa za zbytnio pasowały do tego więc musze kupić czerwone convery i będe miał 2 pary czarno czerwonych butuffff
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum