ideał.. Podobno ich nie ma.. Jednak ja sobie z takiego chłopaka zrobiłam taki Ideał:) I wydawał mi sie cudowny pod każdym względem chociaż dobrze go nie znam. Jednak ostatnio go nie widuję:| I chciałabym bliżej go poznać.. Jednak jak się zastanowiłam.. to chyba wolę aby był w mych marzeniach.. że jednak po swiecie chodzi ideał:D Niż miałabym po raz kolejny się rozczarować...
Imię: Paula
Wysłany: 13-11-2006, 15:59
rozumeim, mam podobną sytuację poznałam go w wakacje i zauroczył mnie ... heh, zgadnijcie czym w każdym razie, nie utrzymuje z nim teraz kontaktu, nie zakochałam się ... ale uważam go za swój ideał...mimo,że go dobrze nie znam .... i tak jak Oleczka chyba po prostu go wyidealizowałam
ideał.. Podobno ich nie ma.. Jednak ja sobie z takiego chłopaka zrobiłam taki Ideał:) I wydawał mi sie cudowny pod każdym względem chociaż dobrze go nie znam. Jednak ostatnio go nie widuję:| I chciałabym bliżej go poznać.. Jednak jak się zastanowiłam.. to chyba wolę aby był w mych marzeniach.. że jednak po swiecie chodzi ideał:D Niż miałabym po raz kolejny się rozczarować...
Też mi się zdawało, że widuję ideała. Ale jak go poznałam w końcu po długim czasie to okazał się zwykłym frajerem nie wartym niczyjej uwagi. Nadawał się tylko na sponsora, ale i w tym był cienki :-P
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ideał to pojęcie bardzo względne. Dla każdego znaczy co innego. Moim zdaniem w ogóle ideały nie istnieją. Są tylko jakieś dziwne wyobrażenia, które każdy ma w swojej głowie i które przedstawiają kogoś z kim by się chciało byc. Ja nie szukam nikogo idealnego. Chcę byc z kimś kto będzie sobą, ze swoimi wadami i zaletami.
Ideał to pojęcie bardzo względne. Dla każdego znaczy co innego. Moim zdaniem w ogóle ideały nie istnieją. Są tylko jakieś dziwne wyobrażenia, które każdy ma w swojej głowie i które przedstawiają kogoś z kim by się chciało byc. Ja nie szukam nikogo idealnego. Chcę byc z kimś kto będzie sobą, ze swoimi wadami i zaletami.
Zgadzam się. Poza tym, ludzie wymieniają pełno cech idealnej osoby nie zwracając uwagi na to, że taka nie istnieje! Czasem gdy ktoś bardzo dąży do odnalezienia tej idealnej osoby, nie znajduje jej, bo każda kolejna coś ma nie tak, oczy, nos, jest za mało romatyczna itp.
Nie mogę powiedzieć, że mój chłopak jest moim ideałem. Owszem ma jakieś tam cechy charakteru, których zawsze szukałam u chłopaka, ma też wady, które są fajne. Dlaczego? Bo jak mówi słowo "ideał"- ktoś bez wad, tym samym trochę nudny.
_________________ czytaj mnie ukradkiem.
Ostatnio zmieniony przez Darn 13-11-2006, 18:57, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 13 Lis 2006 06:56 pm ]
Ideał?...No tak a zastanawiał się ktoś,że jeśli takowy ideał istniałby to byłby strasznie nudny..człowiek,który się nie myli,nie popełnia błędów...Ale taki ideał względny...Który w wyobraźni tworzy każdy z nas, niekoniecznie jest bez wad...Mój "ideał" jeśli chodzi o faceta, w cale nie byłby ideałem w dosłownym tego słowa znaczeniu
Zresztą nic i nikt nie może być idealne według nas zawsze...Bo poglądy się zmieniają...czyli ideały też
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Ostatnio zmieniony przez soniami_ 13-11-2006, 19:29, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paula
Wysłany: 13-11-2006, 19:30
Gabi napisał/a:
Wyglądem? Zgadłam?
nie, nie zgadłaś, ale to co mnie w nim zauroczyło jest z deka głupie i przykro się tym więc chwalić ;/ a zachwycił mnie sposobem palenia, pierwszy raz widziałam żeby ktoś to robił z taką klasą
właśnie... wolę myśleć że gdzieś po moim mieście chodzi ideał, którego może spotkam < jakś toć to jestem WIELKĄ marzycielką>
Alicja napisał/a:
Też mi się zdawało, że widuję ideała. Ale jak go poznałam w końcu po długim czasie to okazał się zwykłym frajerem nie wartym niczyjej uwagi. Nadawał się tylko na sponsora, ale i w tym był cienki :-P
niema idealow ;P i nigdy nie bedzie kazdy ma jakies wady i zalezty , i kochajac trzeba to zaakceptowac wtedy ten ktos moze nam sie wydawac idelany pomimo swych wad, kocha sie pomimo a nie za cos ;p
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
gdzieś jest nawet takiego spotkałam raz na ulicy. Tak mi się zrobiło tak fajnie. W środku on a reszta taka rozmazana jak na filmach xD ahh ale to ideał z wyglądu był a z charakteru niestety nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum