ee nie wierzę w ideały, bo po pierwsze nigdy nie zastanawiałam się jaki powinien być ten mój wymarzony, idealny partner, szkoda na to czasu. Po drugie wierzę w przeznaczenie, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Co ma być to będzie
P.S każdy ma jakieś wady, więc ideałem być nie może Zresztą życie z takim panem/ panią idealną musiało by być starsznie nudne, a ja nie lubię się nudzić !
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
P.S każdy ma jakieś wady, więc ideałem być nie może Zresztą życie z takim panem/ panią idealną musiało by być starsznie nudne, a ja nie lubię się nudzić !
racja,zycie z idealem to moze byc tez utrapienie..
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 13-12-2006, 14:43
Dragwena napisał/a:
Nie istnieją i bogu dzięki.
dokladnie, nie ma ludzi doskonalych
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 13-12-2006, 15:49
Dragwena napisał/a:
Nie istnieją i bogu dzięki.
No jak nie, a Ja i Gapon to co?
„Absurdem jest dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni". Oscar Wilde
Dlatego grzeczni i słodcy do granic możliwości goście są BEEEEE
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Ostatnio zmieniony przez Popiel 13-12-2006, 15:52, w całości zmieniany 3 razy
Swego czasu wyraźnie napisałem, że jako iż jestem człowiekiem zgadzam się pozostać w mej obecnej postaci człowieka idealnego. Popiel wierzący jest także, więc podejrzewam, że również zapędów boskich nie ma.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
pogaduchy o ideałach , czy takowy istnieje waszym zdaniem?
Nie istnieje.
Nioe ma nikogo idealnego.
kazdy ma wady i trzeba je zaakceptowac choć wydaje mi się ze ludze często mowią moja dziewczyna/ chłopak jest idealna /idealny.
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 16-06-2008, 01:35
Ideały mogą istnieć, ale nie są pozbawione wad, bo to również one robią z nas kogoś idealnego. A do tego trzeba jeszcze powiedzieć co dla kogo jest wadą.
Wysłany: 16-06-2008, 13:55
kamasutra napisał/a:
Zawsze ktoś kogo kochamy bedzie dla nas idealny
Nie.
We wspólnym życiu wszystkie wady na ogół wychodzą.
Chociaż, nie przesłaniają na ogół tego, że kochamy daną osobę.
A jeśli ją kochamy, staramy się jej pomagać te wady eliminować, bo po to wady istnieją, żeby z nimi walczyć.
Dla mnie oznaką miłości jest to, że mój chłopak wkurza się na mnie o moje lenistwo.
Wiem wtedy, że chce dla mnie jak najlepiej.
idealów nie ma... jak przystojny to glupi charakter,i na odwrót....
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Imię: olek
Wysłany: 25-06-2008, 21:33
Józef też był idealny. Przystojny http://www.adspectatores....soby/stalin.jpg . A jaki inteligentny! Wiedział co to łysenkizm i kolektywizacja i pisał wiersze i był nominowany do Nobla...i w ogóle. Gdzie Ci mężczyźni?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum