Też z chęcią bym zobaczyła jakieś Twoje wyroby Leoncjo.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Wysłany: 18-11-2007, 16:52
leoncja napisał/a:
a ja lubię bardzo szyć chociaż niekoniecznie umiem hehe.
Zdjęcia ciuchów również
Sama chciałabym projektować i sobie szyć- niestety, moje zdolności manualne ograniczają się do układania puzzli (hobby, teraz nie mam na to czasu, ale wrócę do tego na emeryturze), odwracania kartek w książkach, pisania na kompie i mieszania w garnkach
Przejrzałam sobie te strony...szczególnie qnszt mi się podoba bo można tam nabyć wszystko co jest potrzebne i w jednym miejscu....pomyślałam sobie o mojej siostrze która uwielbia kolczyki i może coś tam kupię i sama je dla niej zrobię...nie wiem jak mi to wyjdzie, ale może niedługo stanie się to moim hobby...w razie czego będę się Was radzić
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum