Stwierdziłam, że jestem bezbarwnym człowiekiem. Nie mam jako takiego hobby, czegoś co mnie bardzo, bardzo fascynuje. Owszem, lubię czytać bardzo, malować i jeszcze sporo takich prozaicznym rzeczy, ale nic nie jest moją ogromną pasją. Muszę to zmienić.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
moim hobby jest oczywiscie wszystko zwiazane z militaria,granaty czolgi i miny w szczegolnosci.
Uwielbiam zuzel,kiedys mialam na tym punkcie takiego bzika ze zbieralam wszystko co tylko spotkalam na ten temat.Hmm... co jeszcze<mysli> poezja...pisze wiersze i to b kocham
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
moim hobby jest oczywiscie wszystko zwiazane z militaria,granaty czolgi i miny w szczegolnosci.
Uwielbiam zuzel,kiedys mialam na tym punkcie takiego bzika ze zbieralam wszystko co tylko spotkalam na ten temat.Hmm... co jeszcze<mysli> poezja...pisze wiersze i to b kocham
o... z tą militarią to mnie zaskoczyłaś. oryginalne zainteresowania jak na dziewczynę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum