Mnie narazie jakoś głupio nie podrywali. Zazwyczaj to jest jakieś zagadywanie. Zachodzenie drogi. Oczywiście panowie z samochodami mają inne sztuczki. A w rozmowie no to najważniejsze żeby było śmiesznie jak jest sztucznie to facet sobie nie radzi.
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1423 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 08-09-2007, 21:44
Cytat:
podryw
Jakichś takich głupich podrywań nie było.. przynajmniej sobie nie przypominam.
Takie zwykłe zagadywanie to owszem , ale nigdy z tego nic nie ma później.
Darn napisał/a:
A kto się daje podrywać?
Ja . buahahahah!
Hmm.. Ale to z perwolem black magic albo color magic to dobre jest .
raz na 18 kumpla,moj kolega juz dosc wstawiony probowal mnie poderwac..wiec,usiadl kolo mnie i sepleniac mowil "Aniu...jestes tak sliczna ze caly swiat mogl bym przekreslic gdybys tylko moja byla.. " hehe i na koncu" Aniu...jestes tak sliczna..." pozniej wparowala moja psiapsiola a on do niej "Edyto..jestes tak sliczna ze caly swiat mogl bym przekreslic gdybys tylko moja byla.. ".... ehhh ci faceci...
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
kazdy ma to w sobie,tylko czasem nie potrafi tego wykorzystac.
To było by zbyt piękne żeby było prawdziwe. Są lepsi i gorsi w te klocki. Najważniejszą rolę odgrywają tutaj fundamenty - spojrzenie na świat i stosunek do kobiety. Pomijam tutaj takie cechy jak pewność siebie.
W okół nas można dostrzec ludzi, których od dziecka otaczają co piękniejsi przedstawiciele płci przeciwnej. Często nazywane jest to urokiem osobistym. Jak wszystko da się to rozłożyć na części pierwsze i nauczyć się tego.
Najgorszy tekst na podryw? Każdy sposób na zwrócenie uwagi jest dobry w końcu słowa to tylko 7% przekazu, "otworzyć" kobietę można nawet uśmiechem - ale jeśli chodzi o mnie to byłem świadkiem
"Czy Cię przypadkiem nie poj*bało?"
Akcja jak najbardziej udana - po chwili rozmowy dostał nr telefonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum