było tak stałam na boisku szkolnym i podchodzi jakiś chłpaczek i mówi '' ej podobasz sie mojemu koledze dasz swój numer a ja tak dla jazdy podałam numer ale buta tak popatrzył i gada ale nie rób sobie jaj " dopiero później dałam mu numer gg i do tej pory mi to wypomina =/
_________________ Don't Hate Me , Because I'm Beautiful :*
To mało dla was robie? Całymi dniami siedzę i myślę jakie tu filozoficzne bzdury napisać by przypodobać się wam. A wy teraz co? Mówicie że z haremu nici? Idę sobie tam gdzie kobiety docenią mój wkład i oddadzą mi się bez pytania.
doceniamy, doceniamy, ale nóżek nie rozkładamy Jeszcze nie.. Tj, nie!
Oczywiście! Nawet powiem wam, że umiem grać w szachy Ograniczam sie co prawda do tego, że gram z kolegą, żeby nie grał sam ze sobą na imprezach, ale po kilku browarach już potrafie ograć każdego
Moim długodystansowym celem jest znalezienie dwóch kobiet, które będą kochały siebie nawzajem tak mocno, jak każda mnie z osobna. Dziewczyny co powiecie na trójkącik, każde skorzysta - nikt nie będzie pokrzywdzony.
Swoją drogą zastanawiam się czy aby na pewno da się zrobić trójkącik o dwóch kontach rozwartych .
Ahahahah, to bylo dobre
Pozatym jak zawsze uwazalem, nawet jak tak sztuka nie wychodzi to nie ma co sie bac i probowac. 1% to talent, a 99% to praca
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum