Wysłany: 10-07-2006, 17:27 Podpaski czy tampony???
Moje kumpelki choć nigdy nie używały tamponów uważają, że są one niebezpieczne i niewygodne... Chciałabym uświadomić im, że są w błędzie, więc proszę was, abyście wypowiedzieli się na ten temat i wzięli udział w ankiecie.
Dzięki z góry!!!!
_________________ This which name one may not was pronounce.
Choć to bardzo ładne imię.....
Znak zodiaku:
underground89 [Usunięty]
Wysłany: 10-07-2006, 17:29
Dla mnie to wszystko jedno. A koleżanki? niech myślą co chcą. Jeżeli Ci zależy daj im jakieś ulotki.
Fakt, tylko trochę mnie wkurza jak co chwila latają do łazienki, żeby zmienić podpaske, a już nie wspomnę o basenie... Nigdzie nie mogą ze mną iść bo mają okres.... bla bla bla Niech więdzą co lepsze i co tracą!
_________________ This which name one may not was pronounce.
Choć to bardzo ładne imię.....
Znak zodiaku:
underground89 [Usunięty]
Wysłany: 10-07-2006, 17:45
To chodź sama. Nie bądź od nich w żaden sposób uzależniona
Podpaski niewygodne ble ble ble... a ja tak nie uważam.. Prawde mówiąc to tampon miałam może raz na sobie i to przez niecałe 5 minut =| przyzwyczaiłam się do podpasek {cienkich} a prawdę mówiąc to wolałabym nie miec jeszcze okresu =P hahaha
_________________ "bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart ..."
a ja wolałabym być facetem:P - oni to w ogóle mają lepiej;(
hehehe no pewnie w tych sprawach tak =P
1. wybierają sobie obiekt i prawde mówiąc mają to co chcą
2. żadnego okresu =P
3. seks? nie mogą zajść w ciąże =P
4. te no... walić to se mogą bez przerwy
5. mówią co chcą i robią co chcą, zdanie innych nie jest tak ważne {niektóre dziewczyny takie nie są}
ITP ITP
=P
_________________ "bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart ..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum