Imię: Kuba
Wysłany: 21-05-2006, 19:51 Podniecanie się nawzajem :D
Mam takie pytanie:
Jak można podniecic dziewczynę? Ale tak raczej bardziej delikatnie, nie żadne 'perfidne' macanie pomiędzy nogami czy też po piersiach Chodzi mi raczej o jakieś delikatne sposoby nadające się np. do kina albo do parku, bo mi już powoli brakuje pomysłów
Miło widziane będą wypowiedzi panów na temat, jak ich podniecić (mi to nie jest potrzebne , raczej forumowiczkom )
Np. ja lubię, kiedy dziewczyna muska mnie delikatnie językiem po wierzchu warg oraz ich wewnętrznej części. Albo kiedy siedzi mi na kolanach i mnie obejmuje.
Przyjemne jest kiedy delikatnie gładzi (mizia) mnie po ręce albo nodze (całą ręką oraz czubkami palców).
Wiem, był już podobny temat, ale opisane w nim było ogólnie jak podniecić dziweczynę, a mi chodzi o delikatne sposoby
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Mnie niemiłosiernie podnieca delikatne myzianie po głowie, dotykanie moich włosów- oszaleć od tego mogę
Lubie też jak chłopak gładzi mnie po rękach.
Ja mojego chłopaka podniecam (hm.przynajmniej on tak twierdzi ) jak koniuszkiem języczka dotykam jego ucha, jak go myziam po buźce tak delikatnie no i po udach itp.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Hmm... Mnie nieziemsko podnieca kiedy chłopak głaszcze mnie po plecach, udach, brzuchu a do kina nadaje się sysko bo ciemno
Mój chłopak twierdzi że podniecam go samą swoją obecnością a tak "bardziej dotykowo" to te same metody co Tamarka
Mnie niemiłosiernie podnieca delikatne myzianie po głowie, dotykanie moich włosów- oszaleć od tego mogę
Mam to samo, a juz myslalam ze to jakies zboczenie xDD
chemiczna napisał/a:
Hmm... Mnie nieziemsko podnieca kiedy chłopak głaszcze mnie po plecach
Da, rowniez sie zgadzam
U chlopaka ( mowie teraz o konkretnym przypadku) wystarczy pokazac odkryta czesc ciala, ktora jednoczesnie jest nadal zakryta widzi, a jednoczesnie nie wszystko. I najlepiej jeszcze nieswiadomie.
Imię: Kuba
Wysłany: 22-05-2006, 13:54
!kreSka!* napisał/a:
U chlopaka ( mowie teraz o konkretnym przypadku) wystarczy pokazac odkryta czesc ciala, ktora jednoczesnie jest nadal zakryta widzi, a jednoczesnie nie wszystko. I najlepiej jeszcze nieswiadomie.
Oj, to chyba nie jest konkretnu przypadek
Też tak lubie
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Imię: Ankh
Wysłany: 24-05-2006, 22:19
Może będę perfidna ;] ale mnie rajcuje:
NAmiętne całusy z ozorkiem,lizanie po uchu i szyi,noi coś bardziej nie nadającego się na napisanie w tym oto miejscu ;]
_________________ Sweet oblivion ... now I am back,
Sweet oblivion ...
Where did I been ?
Sad oblivion ...
Nothing is like before
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum