Imię: Marta Maria
Wysłany: 20-09-2006, 18:36
gdy chlopak ''jeździ'' koniuszkiem języka po szyi mmm.. wtedy się normalnie rozplywam poza tym jeszcze jedno co mnie 'jara' to gdy chłopak tak delikatnie smyra mnie, bo karku tak bardzo ndelikatnie drapie mmm konkret :D
Ja szaleje jak mój chłopak całuje moje uszy mmmm na samą myśl mnie dreszcze przechodzą
A moje kochanie sie podnieca jak tak delikatnie i powoli zjeżdżam palcami po jego plecach hehe ale to trzeba wiedzieć jak robić
_________________ ,,Nawet jeśli czasem trochę się skarżę – mówiło serce – to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one właśnie są takie''. . .
Ja lubię jak On niby niechąco się o mnie ociera
A wiem, że go nieziemsko podnieca wbijanie pazokci w plecy
_________________ czytaj mnie ukradkiem.
osimek1 [Usunięty]
Wysłany: 02-10-2006, 02:26
ale sie rozpisaliscie przeczytac wszystko i nie zasnac po drodze biorac pod uwage ze wszystkie posty podobne to ciezko ;D
a tak jesli chodzi o mnie to hmmm sporo z tego bylo wymieninone wyzej ale wypunktuje sobie tez jak kazdy sie powtarza to mi tez wolno
1. uwielbiam jak dziewczyna mnie caluje (prawie ze cale cialo - najlepsza jest szyja/uszy i okolica klaty/brzucha chodz swego czasu doszedlem do wniosku ze jak caluje mnie w poblizu odcinka ledzwiowego mojego kregoslupa po pleckach to tez jest wypas:D )
2. gdy podczas pocalunku czuje jak delikatnie wbijaja sie we mnie paznokcie mojej partnerki - mhmm.... rozplywam sie wtedy, takie delikatne drapanie to jest cos (ale podkreslam delikatne)
co do moich obserwacji to kobiety sa bardzo zroznicowane - jest pare tradycyjnych punktow typu uszy, szyja, wiekozsc kobiet lubi jak sie je po pupie troche pomaca (faceci z reszta tez - przynajmniej ja ) ale zauwazylem ze niektore kobiety maja bardzo czule dlonie - od gory a nie ta czesc ktora sie chwyta - i hmmmm.... trudno mi opisa gdzie to jest ale w kazdym badz razie ni to brzuch ni to piersi - tak bym powiedzial ze troszke z boku powyzej brzuszka:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum