wydaje mi sie ze chyba chłopcy lubia patrzec jak my dziewczynki sie wyciagamy preżymy i takie tam... no mojego to działa nieziemsko mógłby sie na mnie patrzeć godzinami jak leze na łóżeczku wyciagnieta jak kociak (nie chodzi mi nago zeby nie było ) calowanie po karku jest bardzo podniecajace:p no i to smyranie po główce, pleckach i raczkach ja osobiscie uwielbiam bawic sie łapka mojego chłopaka
_________________ Były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy...
szaleje jak czuje reke chlopaka na pupie nio oczywiscie wszystkie pieszczotki sa przyjemne ale jak siedze przodem do chlopaka na jaego kolanach on trzyma rece na moim tyleczku caluje mnie po szyi albo szepcze cos slodkiego do ucha, trace kontakt z rzeczywistoscia
_________________ W czasach kapitalizmu i demokracji szukać odetchnienia w niewoli nałogu...
Przechodzą mnie bardzo przyjemne dreszcze jak on liże moje ucho i brzuch.
on uwielbia jak całuje go w szyję, potwarzy i jak siedzę mu na kolanach i na kolanach twarzą do niego.Namiętne pocałunki z czekoladą w ustach sa super
_________________ "... nie na krześle nie we śnie, nie w spokoju i nie w dzień, nie chce łatwo nie za sto lat, chciałbym umrzec z miłości, nie bez bólu i nie w domu, nie chce szybko, nie chce młodo, nie szczęśliwie i wśród bliskich, chciałbym umrzec z miłości..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum