Bo za niedlugo pojde do ginekologa a to moja pierwsza wizyta poniewaz mam jakas infekcje w miejscu intymnym albo to grzybica niewiem. Chce isc tylko po jakis lek na recepte...to czy on popyta jakie mam objawy ?obejrzy ? czy jest mozliwosc ze bedzie mi wsadzal palca czy bral jakis wymaz? prosze o pomoc to wazne pomozcie;(
czy jest mozliwosc ze bedzie mi wsadzal palca czy bral jakis wymaz?
Jest możliwe, że będzie cię badał i skieruje cię na wymaz. Jeżeli masz jakąś infekcję to tylko przez wymaz stwierdzi co to za infekcja.
Nie masz się co obawiać, zawsze jest pierwszy raz.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 13-07-2007, 15:16
Raczej na pewno będzie chciał Cie zbadać.
Jeżeli obawiasz się faceta ginekologa, to pierwszy raz może udaj się do "pani ginekolog" wtedy nie będziesz czuła się aż tak skrępowana.
Imię: Monika
Wysłany: 13-07-2007, 15:48
malinkaaa napisał/a:
to pierwszy raz może udaj się do "pani ginekolog"
Wyjełas mi to z ust.
Jak na pierwszy raz to duży stres, a przy kobiecie bedzie go troszkę mniej, bo na pewno bedzie chciała cię zbadać. Wiadomo, że nie idziesz do okulisty i nie bedzie ci patrzeć w oczy, bo po tym nie stwierdzi co ci jest.
_________________ Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
Imię: David
Wysłany: 14-07-2007, 22:07
Z tego co się orientuje w tych sprawach to ponoć faceci ginekologowie są delikatniejsi, popytaj koleżanek, może ci kogoś polecą, jeżeli jesteś dziewicą uprzedź go wcześniej, a na grzybki bodajże przepisze ci globulki dopochwowe, nie masz sie co martwić są jak czopki i wcale nie są duże, zazwyczaj pomagają w jakieś 4 dni do tygodnia, nie są zbyt przyjemne bo czujesz ze się coś rozpuszcza.
Nie jestem kobietą nie jestem znawcą, ale po prostu się tyle o tym nasłuchałem że aż miałem dość. A co do aplikacji, możesz poprosić mamę o pomoc bo jeżeli je zaaplikujesz niewprawnie to będziesz takową czuła aż się nie rozpuści, przynajmniej moja kobieta wolała jak ja jej aplikowałem, nie wiem dlaczego. Jeżeli się mylę poprawcie mnie... w końcu jestem tylko facetem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum