Zastanawia mnie co sadzicie o swoim pochodzeniu? Czy chcecie w przyszłości mieszkac w Polsce czy wyjechać za granice?Co chcialibyście zmienic w naszym kraju?
Ja nie jestem zbyt szczesliwa ze mieszkam w Polsce. Nasi dziadkowie i pra dziadkowie itd. walczyli za ten kraj a teraz co sie dzieje wpolityce i mediach:/ Jak narazie to same afery i kłótnie:/ Nie wyjade z Polski bo nie chce ale jakoś życie tu nie jest zbyt kolorowe;/
_________________ '..więc jesteś jesteś jesteś
daj niech sprawdzę
niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami
niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę
oślepłym ze zdumienia oczom..'
Ostatnio zmieniony przez TiAmo 08-05-2007, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie wyjade z Polski bo nie chce ale jakoś życie tu nie jest zbyt kolorowe;/
Tez raczej nie wyjadę, chociaż nie dziwię się, że tyle młodych ludzi wyjeżdza.
Życie nie jest zbut kolorowe jak to określiłaś ale wszystko moe się zmienić.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 08-05-2007, 15:57 Re: pochodzenie
TiAmo napisał/a:
Zastanawia mnie co sadzicie o swoim pochodzeniu? Czy chcecie w przyszłości mieszkac w Polsce czy wyjechać za granice?Co chcialibyście zmienic w naszym kraju?
Ja nie jestem zbyt szczesliwa ze mieszkam w Polsce. Nasi dziadkowie i pra dziadkowie itd. walczyli za ten kraj a teraz co sie dzieje wpolityce i mediach:/ Jak narazie to same afery i kłutnie:/ Nie wyjade z Polski bo nie chce ale jakoś życie tu nie jest zbyt kolorowe;/
Nie wiem, czy zostanę w tym kraju... szczerze mówiąc chciałbym mieszkać w Polsce, ale domagam się od rządu drastycznych zmian politycznych i gospodarczych.
W mediach afery? Media pokazują co się dzieje w tym kraju, nie zawsze w 100% zgodną z prawda, ale praktycznie nasza wiedza o polityce i rządzie bierze się tylko z tv i gazet.
Ostatnio zmieniony przez Poison 08-05-2007, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Didek [Usunięty]
Wysłany: 08-05-2007, 15:58
Wszędzie są afery i kłótnie. W Izraelu prezydentem jest człowiek oskarżony o gwałt(y), we Francji palą samochody, w Hiszpanii podkładają bomby. W Polszce jest względny spokój. I Polska idzie w dobrym kierunku.
Ja tam się nie wybieram nigdzie, choć na forum znajdą się pewnie zbuntowani pomywacze czy kelnerki, których marzeniem jest życie w jednym mieszkaniu z dziesięcioma obcokrajowcami.
Ja tam nie wyjeżdzam, próbuję tu ułozyc sobie życie, ale ja mam za co.
Pochwal się, gdzie pracujesz, jak znalazłaś pracę, etc Może przeciętny forumowicz, który nie ma za co żyć, ma stary komputer (choć bez Internetu) też się wzbogaci.
Imię: Ola
Wysłany: 08-05-2007, 18:14
W żadnym kraju nie jest idealnie więc nie ma sensu wyjeżdżać z Polski i zaczynać życie od zera gdzieś gdzie za 20 lat dorobimy się jakiegoś majątku. Ja kiedyś chciałam wyjechać stąd, ale zdanie zmieniłam. Tutaj zrobię karierę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum