Nie dawno miałem podobną sutuacje na dyskotece gdy sobie tańczyłem na parkiecie podeszła do mnie dziewczyna(której nigdy wcześniej nie widziałem) i poprostu mnie pocałowała niewiem dlaczego moze poprostu miała na to ochotę.
może załozyła sie z koleżankami że pocałuje jakiegos kolesia i padło na Ciebie bo byłes na widoku
macie racje, niepotrzebnie to rozpamiętuje. Ale gdzieś podświdomie mnie to gryzie, czemu tak zaaregowała. To co jak jesteśmy teraz razem i ktoś podejdzie do niej zacznie ją całować to odwzajemni poc ałunek....
A jak zaaregowałeś na tej dyskotece gdy obca osoba zaczeła Cię całować?
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 28-04-2008, 23:47
Była pijana.
Po alkoholu robi się różne dziwne rzeczy.
Tez pocałowałam chłopaka który nawet mi się nie podoba a nie była to chwila zaskoczenia.
Do tej pory nie wiem czemu to zrobiłam.
O matko, ale chłopie przeżywasz. To się nazywa tworzenie problemów na siłę, tam gdzie ich nie ma. -.- Pocałowała, bo taki pokierował nią impuls. Miała ochotę zrobić coś szalonego, poczuć się jak prawdziwa krejzolka.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Imię: Aneta
Wysłany: 30-04-2008, 15:41
Gabi napisał/a:
Było, minęło i koniec.
Też tak uważam. Z resztą nie znała Cię wtedy, nawet nie miała obowiązku o tym mówić.
Z resztą mi się wydaje, że "odwzajemniła" pocałunek jakoś tak.. odruchowo. Jak ktoś Cię chwyci za rękę- odruchowo się odwracasz. Jak ktoś Ci coś wręcza odruchowo wyciągasz dłoń. Tak samo było teraz.
Gabi napisał/a:
Czasami tego co robi serce męską logiką nie da się wytłumaczyć
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum