Imię: Kuba
Wysłany: 02-12-2006, 20:28
Chimera napisał/a:
tworzący nudną muzyke...
Podaj nudne tytuły nudnych piosenek.
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Nie pytaj świata dokąd zmierza bo niedaj Boże prawdę powie.
nie wiem dlaczego sie wszyscy tak nim podniecają...
Może dlatego, że wymyślił coś nowego w muzyce.. coś, co ma w sobie bardzo dużo radości życia i jest na tyle skomplikowane i trudne do wykonania a zarazem perfekcyjne, że chce się tego po prostu słuchać.. poza tym jest całkiem niezłym facetem
Wysłany: 02-12-2006, 23:57
Otworzyłem lodówkę, podrapałem się po cyckach i wyskoczył mi Piotr Rubik.
Imię: Paweł
Wysłany: 03-12-2006, 09:50
Mnie Rubikomania nie objeła. Oczywiście podoba mi sie jego twórczość, ale obawiam sie ze popadła w komercjalim. Nie pamietam na jakim festiwali to było, ale oczywiście Rubik zdobył nagrode konkurując z Anną Marią Jopek i Marią Peszek. Jak dla mnie kategoria "muzyka poetycka" na komercjalnym festiwali nie bowinna sie znaleźć. Nie wierze ze taka szeroka i prosta publiczność zrozumie piosenki Marysi Peszek, Marysi Sadowskiej, Anny Marii Jopek czy Ani Dąbrowskiej... Szkoda, ze takie cudowne osoby aby przetrwac musza sie komercjalizowac...
jasne. czysta komercja... sądzę, że może bez niej Rubik tworzyłby muzykę jeszcze bardziej wartościową.
Tylko niekomercyjne zespoły mają szansę przetrwać naprawdę długo.
Imię: Paweł
Wysłany: 04-12-2006, 06:57
wazelina napisał/a:
Picasso89 napisał/a:
ale obawiam sie ze popadła w komercjalim
jasne. czysta komercja... sądzę, że może bez niej Rubik tworzyłby muzykę jeszcze bardziej wartościową.
Tylko niekomercyjne zespoły mają szansę przetrwać naprawdę długo.
Szkoda, że mamy ich tak mało... Albo nie! Dobrze, że jest ich tak mało to chociaż niektórzy je doceniają... Apropos antykomercji idę słuchac happysad...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum