Imię: Kuba
Wysłany: 17-11-2006, 14:14
soniami_ napisał/a:
Ale nie te piosenki,które non stop leca w radiu...MA wiele dużo lepszych,których w radiu nigdy się nie słyszy
Potwierdzam też mam wiele piosenek Rubika i one są wiele lepsze niż te dwie które lecą w radiu.
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Nie pytaj świata dokąd zmierza bo niedaj Boże prawdę powie.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 17-11-2006, 17:51
Wooof napisał/a:
puszczaja bo to sie podoba
Nigdy żadna piosenka nie będzie sie podobała wszystkim.
Wooof napisał/a:
ale jak czytam wasze posty to ja nie wiem jakie wy gusta macie, jak czytam inne tematy to kazdego artyste krytykujecie, wydaje mi sie ze czynicie to po to by sie popisac czego to ja nie slucham
Kwestia gustu.
Wooof napisał/a:
a w rzeczywistosci zetka, eska czy rmf fm leca w waszych glosnikach.
Radia nigdy nie słucham jedynie tyle jak jadę autobusem.
sledz napisał/a:
Potwierdzam też mam wiele piosenek Rubika i one są wiele lepsze niż te dwie które lecą w radiu.
Możliwe ale nie słuchałam i chyba raczej nie będę.
ale jak czytam wasze posty to ja nie wiem jakie wy gusta macie, jak czytam inne tematy to kazdego artyste krytykujecie, wydaje mi sie ze czynicie to po to by sie popisac czego to ja nie slucham a w rzeczywistosci zetka, eska czy rmf fm leca w waszych glosnikach.
Nie krytykuję wykonawców których lubię. Dla Twojej wiadomości nie słucham radia ani niczego takiego. Nie muszę sobie podnościć samooceny kłamstwami.
Wysłany: 18-11-2006, 13:29
Rubika podziwiam, bo ma niespotykany talent i, jakby na to nei patrzec, potrafi go wyeksponowac i na nim zarobic. to co robi, na pewno jest nastawione w pewnym sensie na publike, al jednoczesnie jest to cos pieknego i niezwyklego. lubie go.
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum