Niech LM wróci jak najszybciej do Polsatu. Przecież jak się słucha tych komenatrzy na tvn to się źle robi ;/ Co Ronaldinho ma dotknąć piłkę to odrazu jest strasznie niebezpieczna sytuacja i bardzo możliwe, że będzie gol. Nawet jak jest on pod swoim polem karnym ;/
A na dodatek Barca mi kupon piepr.y ;/ Nigdy na nich nie stawiałem to dzisiaj mi się zachciało ;/
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
hehe racja, tvn nie miał dotąd dobrych komentatorów piłkarskich i będzie to musiał zmienić skoro chce uruchomić oddzielny kanał sportowy gdzie wiodącą marką będzie Champions League
Wczoraj hit Chelsea - Barca i zadowalający mnie wynik Zaskakuje mnie Szewa, który gra słabiuteńko dla Anglików i również niepokojącą sprawą dla kibiców Dumy Kataloni powinna być forma Ronaldinho, który nie gra prawie nic.
Już się nie mogę doczekać niedzielnego meczu Realu z Barcą.
No i wspomnieć muszę zwycięstwo Realu 4:1 i świetny mecz w wykonaniu Robinho.
Jeśli Werder zabierze punkty Barcelonie to raczej jej nie zobaczymy w drugiej rundzie.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: z okolicy
Wysłany: 10-01-2007, 13:10
Roan napisał/a:
wygra Lyon
wedlug mnie tez jest faworytem ale wydaje mi sie ze Barca i ManU, tez moga pograc.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
A mnie się wydaje ze Lyon niedługo odpadnie. W finale na pewno nie będzie.
Już w najbliższy piątek odbędzie sie losowanie 1/4 finału LM.
Jak narazie zapewniony udział ma 7 drużyn (11.03 zostanie rozegrany rewanż pomiędzy FC Liverpool a Interem Mediolan):
Schalke 04 Gelsenkirchen
AS Roma
Chelsea Londyn
FC Barcelona
Manchester United
Fenerbahce Stambuł
Arsenal Londyn
Do największych sensacji należy na pewno odpadniecie Sevilli z Fenerbahce i Realu z Romą. Na uznanie zasługuje to ze istnieje b. duża szansa na to ze wśród 8 najlepszych drużyn Europy znajda sie 4 kluby angielskie co ewidentnie pokazuje która liga w Europie jest aktualnie tą najmocniejszą .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum