Tylko problem jeśli o Legię chodzi polega w tym, że grają oni teraz słabiutko...
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Może mój post nie dotyczy konkretnie ani LM ani pucharu UEFA, ale jest związany z tymi oby dwoma rozgrywkami. Mowa tu oczywiście o meczu o Superpuchar Europy !
Dzisiaj odbył się mecz pomiędzy Sevilla i Barceloną. W Monako. I okazało się raz jeszcze, że niespodzianki się zdarzają. Bo raczej mało kto obstawiał, że Barca ten mecz przegra i to aż 0:3
Szczerze mówiąc wynik ten niesamowicie mnie zadowala
Zobaczymy czy to był tylko jeden słabiuteńki mecz Barcelony czy początek jakiejś dłuższej niedyspozycji.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 25-08-2006, 23:11
Embi napisał/a:
Legia - Austra Wiedeń a Wisła - Iraklis Saloniki.
Zdecydowanie Wisla wydaje mi sie ze nie powinna miec problemu, w obecnej formie , a mam nadzieje ze bedzie jeszcze szla w gore, to przejda grekow.
Legia to moze byc naprawde roznie, oby tylko im sie sklad nie rozsypal tak jak na Szachtar...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie rób burdelu w tym temacie. Od polskich drużyn jest osobny temat.
Wysłany: 25-08-2006, 23:32
nie jestem pierwszy ktory poruszyl ta sprawe w tym temacie wiec o co ci cho....?
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 26-08-2006, 11:07
LM dla ManU...
PU dla Bialej Gwiazdy...
myślę, że Barca troche zlekceważyła rywali, a ponadto Sevilla zagrała bardzo dobrze w defensywie, bardzo agresywnie przy rywalu, świetnie przeszkadzała w przeprowadzaniu akcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum