No więc tak jeżeli poza piłką nożną świata nie widzisz (za wyjątkiem lasek oczywiście) to tego nie czytaj. Moje hobby jest troche dziwne ale po pewnym czasie naprawde można sie wciągnąć potrzebna wam będzie kartka i długopis (nie róbcie tego na kompie bo nie będzie satysfakcji) no i na kartce zróbcie sobie np. wszystkie zespoły z tegorocznej ligi mistrzów podzielcie je na swoje grupy i zaczynamy za wygrana 3pkt za remis 1pkt. robicie wyniki jakie uważacie zwracacie uwage na aktualną pozycje zespołu w tabeli ligowej itp. wygrywa lepszy chociaż czasem są niespodzianki (nie kierujcie się sympatią do swoich zespołów) wygląda to mnniej więcej tak ....
GR C
REAL M
FC PORTO
BENFICA
ROZENBORG
potem robicie pierwsze mecze
REAL 3,
FC PORTO 0,
BENFICA 1
ROZNBORG 1,
W pierwszej kolejce real gra z fc porto a benfica z rozenborgiem ( u mnie
real wygrywa a benfica remisuje) druga kolejka real gra z benfica porto z rozenborgiem ostatnia kolejka real-rozenborg fc porto-benfica i rewanże po skonczeniu fazy grupowej
podliczacie punkty awansuja tak jak naprawde po 2 najlepsze zespoły razem bedzie ich 16
robcie sobie losowanko wybieracie z zamknietymi oczami kiedy wyjda wam pary znow typujecie az dojdziecie do finalu np.
PORTO 2 1
HAJDUK 0 1 PORTO 1 1
OLIMPIAKOS 2 1
RANGERS 0 0 OLIMPIAKOS 0 1 PORTO 0 AC MILAN
BARCELONA 2 3 BARCELONA 2 0 AC MILAN 1
SCHALKE 0 0
AC MILAN 2 3
ARTMEDIA 0 0 AC MILAN 2 1 ]
( te dugie cyferki to wyniki druch spotkań) no i to by bylo na tyle spróbujcie jeżeli sie nie spodoba to trudno jezeli sie spodoba to załóżcie sobie zeszyt zrobcie np. osiem lig 4 slabsze 4 mocne po 2 najlepsze do ligi mistrzow 3 i 4 czwarte zespoly do pucharu uefa robicie lige mistrzow 16 zespolowa puchar uefa tez 16 zepolow hmmm .... no a lige na tej zasadzie
zwyciezcow z danych sezonow zapisujecie sobie gdzies tam skonczylem bardzo to niedokladne ale jak ktos sie zaangazuje to sqma jak cos to pytac .... pewnie teraz bede uchodzil za psychola ale co tam aha tylko dla zaawansowanych piłkarsko [/fade]
ARSENAL LONDYN na zawsze, nawet jeśli Thierry tego lata odejdzie do barsy, to do póki wenger nieprzejdzie na emeryture czy poprostu zrezygnuje z tej posady, nieprzestane wierzyc w ten Klub, potem sie zobaczy:)
Zrobiłem w swoim życiu masę statystyk piłkarskich, włącznie z rankingiem wszystkich piłakrzy grających w lidze mistrzów ( najwyższy, najcięższy itd. ), klasyfikacji drużyn narodowych ułożyłem już setki. W liceum często z kumplami robiliśmy plebiscyt na najlepszego piłkarza Europy na każdej pozycji. Wyglądało to w ten sposób, że wypisywałem na kartce poszczególne pozycje i do każdej dopisywałem zawodników grających w lidze mistrzów na tej pozycji ( z każdej drużyny po jednym na każdej pozycji ). Później każdy wybierał po koleji jednego zawodnika np. jeśli chodziło o bramkarzy i ja zaczynałem to wybierałem najlepszego, następny w kolejności wybierał tego który zajmie drugie miejsce i tak dalej.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Imię: Kuba
Wysłany: 20-06-2006, 22:25
dla mnie to tysh trochę skomplikowane. Pewnie dlatego, że się tym nie interesuję.
Wolę robić stronki netowe w html i jeździć na rowerze
Jakby ktoś zobaczył jak wygląda HTML (dla mnie jest prosty) to by pomyślał, że to jest nie do nauczenia
Jeśli ktoś się czymś interesuje, to łatwiej mu to przychodzi do głowy, to trzeba zapamiętać
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum