Hmm Pierwszy pocałunek ( jeśli chodzi o taki prawdziwy, poważny z języczkiem, z kolesiem który mi sie podobał itd .. wiecie o co chodzi )..... Było to chyba na imprezie. Miałam wtedy 13 lat. Dobrze to pamiętam bo koleś mi sie strasznie podobał On miał wtedy 17 lat Był dojrzały, poważny i wogóle cudowny ;] Niestety nic potem nie wyszło.... może dlatego ze ja byłam dużo młodsza i nie wszystko było mi można A jednak 17 lat to cudowny wiek gdzie sie robi wieeeeele głupich rzeczy A ja jeszcze byłam grzeczną dziewczynką
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
Imię: Aneta
Wysłany: 15-01-2008, 18:51
Pierwszy pocałunek zależy od poszczególnej jednostki, jej czynów. Wszystkim szczerze życzę, aby był udany i radzę się nie spieszyć. Mój pierwszy pocałunek? Takiego prawdziwie prawdziwego, chyba jeszcze nie było. Jedynie "cmoknięcie".
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
oj dla mnie to bylo takie pierwsze zblizenie tego typu:) a ze od razu nie bylo to cos "wiekszego" to dlatego ze ja ucieklam, nastepnego dnia juz bylo lepiej
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
Pierwszy pocałunek... Heh... Ja go nawet nie pamiętam, taka narąbana byłam. Z języczkiem, to oczywiste. Miałam 16 lat. Ale załuję tego bardzo, bo teraz nawet nie mam co wspominac...
Imię: Robert
Wysłany: 14-03-2008, 01:53
Little_m napisał/a:
oj dla mnie to bylo takie pierwsze zblizenie tego typu:) a ze od razu nie bylo to cos "wiekszego" to dlatego ze ja ucieklam, nastepnego dnia juz bylo lepiej
Uuu a u mnie było troszke ostrzej
Pierwszy pocałunek taki prawdziwy był w wieku 16 lat (nie wiem co ludzie mają z tymi 16-tkami) u mnie w domu a potem był namiętny sex , czyli dwie ważne rzeczy w życiu chłopaka
_________________ Życie z miłości
W miłości cierpienia
Życie z miłością nam doskwiera
Ostatnio zmieniony przez Deshaz 14-03-2008, 01:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum