Heh przyznam się, że pierwsza wokalista jaka uwielbiałam to była... Britney Spears a zespół Spice Girls. Teraz akurat słucham czegoś 100 razy lepszego z zupełnie innej bajki a mianowicie rocka. Moi rodzice słuchają rocka od zawsze a ja jak mała byłam to się buntowałam, że nie będę słuchać rocka, że to jest głupie itp. A teraz co?? Tylko rock
_________________ Some say I'm crazy for my love,
But no bonds can hold me from your side
Heh przyznam się, że pierwsza wokalista jaka uwielbiałam to była... Britney Spears a zespół Spice Girls. Teraz akurat słucham czegoś 100 razy lepszego z zupełnie innej bajki a mianowicie rocka. Moi rodzice słuchają rocka od zawsze a ja jak mała byłam to się buntowałam, że nie będę słuchać rocka, że to jest głupie itp. A teraz co?? Tylko rock
Czego konkretniej słuchasz?? Jaki zespół?
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
_________________ "Czy dożyjemy czasów, w których poczęta w probówce dziewczynka, z genami dobranymi tak, by była piękna i inteligentna, w wieku dziesięciu lat zawrze związek partnerski z kobietą, jako dwudziestolatka usunie ciążę, a na starość skończy ze sobą w prywatnej klinice, gdzie w majestacie prawa lekarz zaordynuje jej truciznę?"
jaka piekna wypowiedz ja do tej pory nie moge zrozumiec jak moglam lubiec ich troje ale w koncu wszyscy ich sluchali, byli po prostu modni w tym czasie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum